HuaHin.dk - Rejseguide til Hua Hin Thailand

Alt om rejser til Hua Hin ! Seværdigheder - Udflugter - Strande - Hoteller - Restauranter - Shopping - Natteliv - Fotos & Videoer !
HuaHinHome.dk
Asalha Bucha Day
Asalha Bucha er en af de vigtigste thailandske helligdage, og dagen falder normalt hvert år i juli måned (den eksakte dato kan variere). Asal Bucha markerer dagen for Buddhas første prædiken, kendt som “Dhammachakkappavattanasutta”, som han holdt for 5 af sine følgere som i den forbindelse opnåede den “åbenbaring” der skulle til for at Buddha kunne udnævne dem som de første Buddhistiske munke på jorden. Disse munke blev de første til at bære den karakteristisk orange/safran farvede klædedragt, som også bæres den dag idag af munke overalt i Thailand..

På dagen for Asalaha Bucha deltager de thailandske buddhister i en lang række af ceremonier og aktiviteter i og omkring templerne. Man tilbyder almisser og mad til munkene, gør gode gerninger i form af diverse donationer ligesom man selvfølgelig lytter til diverse prædikener, afsiger bønner mv.

Om aftenen vil man også som turist kunne deltage i “lys-festen” på tempelområdet hvor de fremmødte samlet vil gå tre gange rundt om templet med starinlys og blomster i hånden.
Asalha Bucha Day Thailand
Hua Hin - Asalha Bucha Day