Songkran i Hua Hin - HuaHin.dk Vejret i Hua Hin

Alt om Songkran i Hua Hin - Vejr - Temperaturer - Vandtemparaturer - Luftfugtig m.m.
feriebolig
Songkran - Thailandsk Nytår
Sonkran Thailandks Nytår
Song kran er det thailandske Nytår og man må vel nok også sige at det samtidigt er verdens største vandkamp !

Songkran "nytår" fejres hvert år over hele Thailand i dagene 13-15 april..

Thaierne elsker simpelthen Songkran, og der er liv og glade dag hvor end du vælger at holde ferie i Thailand, så på med det store smil hvis du er i Hua Hin i disse dage !

Gå ikke i byen hvis du er bange for at blive våd, for det er næsten umuligt ikke at få en dråbe vand hvis du nærmer dig city. Pas også godt på dig selv i trafikken, for det er i denne periode, der sker allerflest trafikdrab i Thailand...

Ud over at næsten alle thaier er klar til en lille sjov vandkamp eller i hvert fald pjaske lidt vand på dig så går mange også rundt med små skåle med en hvid “creme” lignende substans. Det er ligeledes en fast betandel af Songkran, at man småører denne creme i hovedet på hinanden, så det ligner man bærer en hvid maske…
Se det som en venlig gestus, hvis en thai gerne vil give dig denne “ansigstbehandling” der oprindeligt er taget fra munkenes ritualer og nu overføres til gaden under Songkran..
Selv om Songkran, for udenforstående, godt kan opfattes som om det kun er én stor vandkamp med sjov og ballade, så er Songkran også en helt særlig højtid for de mange troende buddhister i Thailand. Mange thaier gårnemlig også i tempel under Songkran, hvor de beder, giver mad og gaver til munkene og deltager i forskellige ritualer, der skal bringe lykke i det kommende år..

OBS ! Hvis ikke du kan tåle at blive våd så hold dig inden døre under Songkran..eller tag i hvert fald ikke ind til byen :-)
- og skulle du alligevel blive lidt våd så tag det med et smil...er der noget thaierne ikke forstår, så er det hvis du bliver sur eller vred..

< her i videoen til venstre kan du se hvorledes Songkran fejres i Hua Hin centrum.

Læs mere om Songkran fejringen her:
http://en.wikipedia.org/wiki/Songkran_(Thailand)
Huskeliste og gode råd til en god Songkran i Hua Hin
Thaierne elsker en god fest og de elsker om noget Songkran !
Hvis du er så heldig at være i Thailand under det thailandske Nytår, så snyd ikke dig selv for den oplevelse det kan være når thaierne er aller gladest…og det er de under Songkran.
Flere dages fest og farver kan blive din ferieoplevelse hvis du ikke er bange for at blive lidt våd og finde de “barnlige” sider frem i dig selv :-)
Husk vandpistol eller vandgevær når du går ud.
Vandtæt cover/pose om din mobiltelefon og fotografiapparat.
Tag tøj på der kan tåle at blive vådt eller “snusket”
Pas på i trafikken…
“Held og Lykke” ansigt pulver (spørg i supermarkedet)
Positiv og venlig attitude..
Bliv hjemme på hotellet hvis du bliver sur over at blive våd :-)
Smil til Thaierne og Thailand smiler til dig !
Songkran Thailand
Luft Temperaturer
April er den absolut varmeste måned på året i Thailand, og derfor er det måske også meget belejligt at Sonkran ligger i netop denne måned. Herunder kan du se temperaturen i de forskellige måneder...
Songkran