HuaHin.dk

Alt hvad du kan opleve på din ferie i Hua Hin !
Skærmbillede 2018-10-11 kl. 21.29.35
Khao Hin Lek Fai:
Fantastisk udsigt fra Hua Hins højeste udsigtspunkt !
Nyd det fantastiske syn af Hua Hin fra oven..
De seks forskellige udsigtsplatforme på Khao Hin Lek Fei giver dig god mulighed for at opleve Hua Hin "fra oven" og bedst er det at komme her i den helt tidlige morgen, når solen står op i horisonten over den thailandske bugt.

Hvis ikke du lige har mulighed for at besøge Khao Hin Lek Fai om morgenen er det helt sikkert alligevel værd at tage turen alligevel.
Det er et absolut betagende syn at se Hua Hin fra 160 meters højde, kun 3 km uden for bymidten.Udsigten er helt fantastisk, på alle tider af dagen..
Stacks Image 152878
Det klassiske Hua Hin byskilt byder velkommen på toppen af Khao Hin Lek Fai..
Fra toppen af Khao Hin Lek Fai har du et ret godt overblik over hele byen. Når du kigger til venstre, så kan du i klart vejr, se helt ud til de store internationale hoteller der ligger i den nordlige udkant af Hua Hin, og kigger du mod højre kan du se ned mod Khao Takiab (Abebjerget) som ligger i byens sydlige udkant.
Stacks Image 152888
Indgangsporten på Khao Hin Lek Fai. Lige efter porten ligger en kiosk hvor du kan finde souveniers og drikkevarer..
Ud over at du kan betragte byen, så kan du også nyde det smukke syn af den Thailandske bugt (Gulf of Thailand), og måske endda spotte et par thailandske krigsskibe, der ligger og bevogter havet ud for kongefamiliens sommerpalads Klai Kang Won Palace. Klai Kang Won ligger ved stranden i byens nordlige udkant og det er ikke sjældent at kongefamilien opholder sig her.
Stacks Image 152886
Foto. Fantastisk udsigt se bla. Royal Hua Hin Golf Course nederst i billedet.
Den første udsigtsplatform ligger ca. 350 m fra parkeringspladsen ved hovedindgangen, men for at få den allerbedste udsigt bør du fortsætte videre til i hvert fald det 5. udsigtspunkt.
Turen er ikke særligt anstrengende for normalt gående men hvis du gerne vil have lidt forsyninger med til at klare varmen så kan der købes drikkelse i den lille butik der ligger lige efter indgangsporten.
Stacks Image 152890
Der er flot udsigt til begge sider. I baggrunden af foto kan man se “Abebjerget”..

Find vej

Khao Hin Lek Fai ligger ca. 3 km vest for Hua Hin bymidte.
Hvis man kører på hovedvejen Phetkasem Road, så skal man dreje af ved Soi 70 og fortsætte lige ud resten af vejen.

En tur til Khao Hin Lek Fai kan fra bymidten gøres for ca. 100 Baht, hvis du spørger en af de mange TukTuk-chauffører i byen, og alle ved hvor det er..

Det er gratis at besøge Khao Hin Lek Fai !
Booking.com

Din annonce her på HuaHin.dk ?