Screenshot 2024-03-17 at 13.04.05

RESTAURANTER & BARER

I Hua Hin findes der et utal af gode restauranter lige fra de store internationale restaurantkæder til de helt fantastiske små lokale thairestauranter, hvis dygtige koke vil gøre sit bedste for at gøre dit måltid til en rigtig god og autentisk thailandsk oplevelse..
Heidis Garten

Soi Naresdamri

Den største samlede koncentration af restauranter i Hua Hin ligger på eller omkring Naresdamri Road (gaden ved Hilton hotellet). Dette er området man i Hua Hin betragter som "mad-distriktet".

Her ligger restauranter, spisesteder, caféer og barer side om side og tilbyder alt fra traditionel thailandsk mad til både italienske, indiske og tysk-inspirerede restauranter med gode bøffer og alt hvad der hører sig til et solidt vestligt måltid.

Natmarkedet

Langs med natmarkedet i Hua Hin city ligger der restauranter og barer på hver side af gaden.

Restauranterne ved natmarkedet fokuserer primært på det thailandske køkken og fisk- og skaldyrsretter, dog vil man på de fleste menukort også kunne finde vestligt inspirerede retter.
Stacks Image 152893
Foto: Hyggelig stemning på restauranterne langs med matmarkedet.
Prismæssigt ligger prisen på mad og drikke i den lidt højere ende på restauranterne ved netmarkedet. Til gengæld får du så en unik kombination af den lækre mad og den helt særlige stemning der præger netmarkedet.

Hua Hin har
flere markeder som du kan besøge og stort set alle steder er det muligt af nyde et lækkert måltid mad, samtidigt med du kan suge den særlige stemning til dig.

Poon Suk Road

Paralelt med Naresdamri Rd. løber Poon Suk Rd. her kan du også finde et par gode restauranter. Eks. Siam Food Club og Heidi´s Garden Restaurant. Begge steder er delvist ejet af vesterlændinge, så her vil du både finde gode thailandske retter samt mad der mere ligner det du er vant til hjemmefra.
Siam Food Club
Foto: Siam Food Club på Poon Suk Rd. ligger centralt i Hua Hin midtby.

GADEKØKKENER

Ud over de almindelige restauranter, som der rigtigt mange af overalt i Hua Hin, er der naturligvis også et væld af gadekøkkener, der serverer traditionel thailandsk mad.
Stacks Image 152919
Foto: Typisk gadekøkken i Hua HIn. Her serveres der seafood.
Disse små spartanske udekøkkener kan snildt være et både godt og endnu billigere alternativ, end de mere traditionelle restauranter.
Prøv eventuelt den traditionelle Tom Yam Goon suppe, hvis du vil have rigtig thaimad..brug udtrykket "Mai Phet" hvis det ikke må være for stærkt ;-)
Hua Hin restaurant
Photo: Mad tilberedes i gadekøkken ved natmarkedet i Hua Hin city.

Har du tips eller kommentarer til Gode Restauranter i Hua Hin så skriv gerne til os - eller "synes godt om" vores fanside på Facebook hvor du også kan bidrage med information..

BILLIGT MÅLTID

At gå på restaurant i Hua Hin kan være helt fantastisk og samtidigt som oftest også super billigt. Tit vil du kunne nyde et helt solidt måltid mad inkl. øl for under kr. 50,- pr. person og endnu billigere hvis du vælger at spise på et af de mange gadekøkkener.
MArket Village food court
Foto: Food Court i kælderetagen på shoppingcentret Market Village.
Et billigt alternativ til byens restauranter kan være Food Court som ligger på nederste etage i shopping centret Market Village. Her finder du et kæmpe udvalg af spændende retter i de mange små madboder. Ud over det er billigt så har man også en følelse af at det hygiejnemæssigt også er et rimeligt fornuftigt sted at spise.

At det er så billigt at spise på restaurant i Thailand bør man måske huske på, når feriebudgettet lægges inden afrejsen fra Danmark. Det kan godt være at flybilletten til Thailand er lidt mere bekostelig end til de europæiske ferierejsemål, til gengæld er leveomkostningerne på et helt andet niveau. Thailand er stadigvæk et rigtigt billigt land at holde ferie i..

DANSKE RESTAURANTER

I Hua Hin findes der flere restauranter og spisesteder som er dansk ejede, så hvis du savner den danske mad eller blot gerne vil have en lille pause fra det ellers dejlige thailandske køkken ja så er der flere steder du kan gå hen i Hua Hin.

Jail House
Er en af de danske restauranter som har ligget i Hua Hin i efterhånden mange år.
Jail lHouse
Foto: Jail House Hua Hin, hvor du har mulighed for at nyde danske retter og smørrebrød.
På Jail House kan du nyde både danske og thailandske retter, så det kan være stedet at tage hen hvis familien har forskellige ønsker til menuen. Jailhouse ligger i Hua Hin midtby.
Siam Food Club
Ligger som tidligere beskrevet i midtbyen på Poonsuk Road og tilbyder både thailandske og vestligt inspirerede retter.
Stacks Image 152941
Photo: Det danske og thailandsk flag vejer side om side på Siam Food Club.
I tillæg til restauranten finder du butikken "Danskeren" som har skandinaviske og danske varer på hylderne.
Little Scandinavia
Restauranten er placeret i de hyggelige smalle gader i det gamle Hua-Hin, nær stranden og hotel Hilton.
Stedet drives af vennerne Tore (nordmand) og René (dansker) som overtog ”baren” ved årsskiftet 2023/24 og har nu indrettet den som restaurant med mulighed for at forlænge aftenen med en drink, til tider med levende musik.
Little Scandinavia personale
Foto: Little Scandinavia byder velkomment til en hyggelig aften.
Little Mermaid & Mamma Toys
Dansk ejet restaurant og bar der ligger i gaden Soi 94.

Steak on Stone
Dansk ejet restaurant der ligger syd for Hua Hin city i området Khao Takiab.

Her serveres både thaimad og vestlige retter eks. dejlige straks der serveres på brandvarme sten. Fra tid til anden er der også live-musik i den hyggelige restaurant med udendørs servering.

Hvis du er interesseret i at spille
golf med andre vesterlændinge er stedet også samlingssted for dette da værtsparret løbende arrangerer "golf-turneringer", med mulighed for efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse i restauranten.

Har vi glemt nogen ? Så er det ikke med vilje :-) - hvis du kender til et sted, vi ikke har beskrevet her, så kontakt os gerne med en beskrivelse og send gerne evt. fotos med..

SEAFOOD RESTAURANTER

Hua Hin er især kendt for de mange gode fiskerestauranter, hvor du kan nyde alt godt og lækkert ”seafood” fra havets spisekammer. Så hvis du elsker fisk og skaldyr, så er Hua Hin simpelthen bare et paradis. Måske Thailands bedste !
Seafood restaurant
Photo: Chaolay Seafood i Hua Hin city.
Hua Hin er i særdeleshed kendt for de mange fiskerestauranter som ligger på pæle ud over vandet i midtbyen. Stederne er forholdsvis spartansk indrettet, her er det madoplevelsen der tæller.

Chaolay Seafood Restaurant er navnet på et af de mere kendte steder, men forvent ikke noget fancy interiør eller luksus, på nogen måde.

På fiskerestauranterne i Hua Hin kan du få alt godt fra havet, til priser som du aldrig vil opleve hjemme i Danmark. Hvad med en kæmpe stor hummer..til under kr. 100,-?
Stacks Image 152945
Photo: Klassisk thaimad, Kylling satay spyd og muslinger.
ÆGTE THAILANDSK MAD
Hvis det er første gang du er i Thailand eller ikke har den store erfaring med thaimad, så kan vi anbefale at du prøver den traditionelle thaisuppe "Tom Yum Goon" (suppe med rejer, citrongræs m.m.) eller den samme variant "Tom Ka Gai" (kylling).

Er du ikke til alt for stærk mad, så kan du med fordel bruge udtrykket "mai phet" som betyder ikke stærk..

ØL & VIN
Vin er temmeligt dyrt i Thailand og det er yderst begrænset hvor mange thaier der drikker vin til maden. Du vil på ferien i Thailand næppe se en enste thai der drikker vin til maden. Den foretrukne drik er vand, læskedrikke eller Øl.

Øl drikkes almindeligvis af thaierne og de mest kendte lokale ølmærker er Singha, Chang. Heineken kan også købes på de fleste restauranter og barer. En stor 75 cl. øl koster ca. 20 kr. på restaurant, hvilket er ca. det samme som en enkelt thairet med ris koster.

En bruger på vores Facebookside har skrevet følgende om
Lung Ja Seafood, som ligger på gaden med nattemarkedet:

“En af vores yndlingsrestauranter i Hua Hin er på Nightmarket. Man spiser skøn, frisk fisk og de dejligste thairetter. Vores børn er vilde med chicken cashewnut. Derudover er der det gode at det er sindssygt billigt !
Man risikerer at stå i kø i lidt tid for at få et bord, da restauranten er meget eftertragtet af thaierne. Så hav tålmodighed ! Det er det hele værd ! Læg mærke til at mange af naborestauranterne har mange tomme borde, men her er der kø.
God fornøjelse !
DESSERT OG SØDE SAGER
Hvis du efter aftensmaden savner lidt til den søde tand, er der hele to
Swensens is-caféer i byen. Her kan du slå dig løs i alverdens desserter og isfristelser, til priser du kun tør drømme om i Danmark..

En stor bannanasplit koster eksempelvis ca.180 THB.

Ud over Swensens ligger der flere andre mindre isbarer i Hua Hin.

Hos 7eleven på næsten et hvert gadehjørne i Hua Hin sælger de også is, så hvis du skal have sænket kropstemperaturen med en lækker is er det meget nemt i Hua Hin.
BURGERS & FASTFOOD
Et ægte ferieresort, med respekt for sig selv, kan naturligvis også byde på de helt store navne inden for fastfood og således finder du selvfølgelig også både Mc Donalds, Burger King, Subway og en Kentucky Fried Chicken (KFC) restaurant i Hua Hin.

Hvad angår Mc Donalds så er der hele to restauranter i Hua Hins bymidte og begge ligger meget centralt i byen. Den ene ligger i shoppingcentret Hua Hin Market Village.
Hvis du er til store og gode burgers kan du også prøve Engine House som ligger på torvet ved Market Village.

Andre internationale restauranter såsom
The Pizza Company og Sizzler er også at finde i byen. De ligger som MC Donalds begge i Shopping centeret Hua Hin Market Village.

Priseksemplet på MCDonalds er at en BigMac koster omkring 115 THB.
Besøgendes oplevelser på restauranter i Hua Hin..

"Vi spiste på et Pizzeria der til middag super godt, og til aften på Tivanto som lå på en side gade til Naresdamri road men som absolut kan anbefales super service og fantastisk mad (steak) ;-))"
K. Jakobsen

"Bedste restaurant i HuaHin =
Grappa - fantastisk mad og betjening - og så er den ene indehaver dansker og den anden en super professionel italiener, der selv går rundt og snakker med gæsterne... Vi glæder os allerede til at besøge Hua Hin og Grappa igen :-)"
M. Fjeldsted

Jeg vil meget gerne anbefale restauranten "Backyard Steak" på Petchkasem Road 62. De serverer en skøn buffet med thai-retter, salat, den lækreste kokosis :-) mm. til en rimelig pris. Vi kommer der gerne et par gange i løbet af vores 6 ugers ferie i Hua Hin og kommer der helt sikkert igen, næste gang vi er i Hua Hin.
H. Mikkelsen

Ovenstående er uddrag fra vores Hua Hin fanside på Facebook - kig forbi !

OBS !
venligst vær opmærksom på at der til tider er stor udskiftning i ejerskaber, placeringer og navne på de forskellige restauranter og barer i Hua Hin, hvorfor en 100% opdatering på denne side kan være en krævende opgave. Har du ændringer eller tilføjelser til denne side er du meget velkommen til at kontakte os !
annoncering på huahin.dk
Flere tusinde vil se din annonce her !

Din annonce her på HuaHin.dk ?