HuaHin.dk

Flybillet til Thailand !
Fly vinge Thailand
Flybilletter og Afbudsrejser til Thailand
Nettet bugner af gode råd til hvordan du kan finde de billigste flybilletter til Thailand og hvordan du finder gode tilbud afbudsrejser. Teamet bag HuaHin.dk har rejst mange gange til Hua Hin hen over de sidste 20 års tid, hvorfor vi har ret god erfaring med at finde billige flybilletter til Thailand..

Vores bedste råd til at finde billige flybilletter er:

1. Begynd at søge på billetter i god tid, gerne 1/2 år i forvejen.
2. Benyt dig af flere forskellige søgemaskiner såsom SkyScanner og Momondo.
3. Søg ikke kun på den samme PC eller telefon. Brug forskellige enheder så du ikke “genkendes”. Søg evt. også “incognito”.
4. Søg på forskellige ugedage ikke kun når “du har fri” (som alle andre). Nogle mener de billigste billetter fåes mandag/tirsdag formiddag andre mener om natten. Prøv dig frem..
5. Søg også billetter og afbudsrejser direkte på de enkelte rejsebureauers og flyselskabers hjemmesider.

Her På
HuaHin.dk kan du løbende finde de bedste og billigste tilbud på fly, så du hele døgnet rundt kan få et hurtigt overblik over det billigste tilbud, hos de forskellige flyselskaber..Vi bruger SkyScanner !
Fra tid til anden kommer der indlæg op på vores Facebook Hua Hin Rejseforum med spørgsmål til gruppen om hvad der er at anbefale ifht. flyselskb og hvornår man finder de billigste flybilletter. Herunder kan du se nogle af de kommentarer der er kommet fra brugerne..
H. Lyngsøe
Har været derude 3 gange og selv booked hvergang. 1 gang med Finn Air via Helsinki. 1 gang med Lufthansa via Frankfurt og sidste gang KLM via Amsterdam. Super fin service ved alle men med stort plus til KLM. Gode flyvetider. Og rimelige priser...ca 6000 pr næse tur/retur.....skal siges det har været i feb/marts vi rejste....men kan kun anbefale de ovennævnte.
M. Toulstrup
Jeg foretrækker altid så direkte som muligt; nemt, hurtigst og der er mindre der kan gå galt som f.eks. forsinkelser så man misser forbindelsesflyet mv. Så Thai er et godt bud. Hold lidt øje med priserne men min erfaring siger at det er billigst 4-6 måneder før afrejse.
A. Klavsen
Vi har været afsted flere gange og har selv. Nogle gange via Monondo og andre gange direkte via Thai Airways. Jeg er panisk for at flyve og vil derfor ikke have mellemlandinger, så derfor Thai. Det har været helt uden problemer..
P. Kaspersen
Brug Momondo. Vi har lige bestilt fra Billund til Bangkok i januar 2020 med Tyrkisk Airline. Mellemlanding i Istanbul 1,5 time. 30 kg. bagage + 8 kg. håndbagage evt. golfback op til23 kg gratis. Incl. Drikkevarer. 
Kr. 3.933,- pr. person.
Find billig flybillet til Thailand her !
Flybillet til Hua Hin