HuaHin.dk

Alt om Thaimassage & Wellness i Hua Hin Thailand
Thaimassage i Hua Hin
Thaimassage
Hua Hin byder på mange muligheder for at nyde diverse wellness, massage og spa-faciliteter.  Traditionel thaimassage kan nydes på strandene eller i mere rolige omgivelser i byens, mere end 50 massage-saloner, lige som byen byder på adskillige lidt mere luksuriøse wellness-steder med diverse former for behandling.

De fleste lidt større hoteller i byen har enten deres egne wellnessfaciliteter eller vil nemt kunne anvise og anbefale et sted, som matcher netop dine ønsker.

Traditionel Thaimassage er en 2500 år gammel behandlingsform som kombinerer kinesisk zoneterapi med gamle indiske yogateknikker og strækøvelser. Traditionel thaimassage er en fantastisk og afslappende form for massage og har intet at gøre med nogen former for seksuel ydelse.
Her finder du information om;

Traditionel Thaimassage
Fodmassage
Oliemassage
Thaimassage priser

Har du tips eller kommentarer til de bedste massagesteder i Hua Hin, så skriv gerne til os - eller "synes godt om" vores Hua Hin fanside , hvor du også kan bidrage med information..

Thaimassage hua hin
Thai Massage
Den traditionelle thaimassage..
Hvis ikke du har prøvet det før så bør du helt sikkert give dig selv den ferieoplevelse at få en gang ægte traditionel thaimassage under dit ophold i Hua Hin. Mange af byens
hoteller har deres egen massageservice og massører ansat, men bevæger du dig ud i byen så vil du finde et massage"parlour" på næsten hvert eneste gadehjørne..

Vær opmærksom på at hvis du lider af ryglidelser eller har andre former for fysiske skavanker, så kan thaimassage være afhjælpende på disse men du bør altid oplyse massøren herom så der i givet fald også kan og skal tages særlige hensyn hertil. Se evt. videoen herunder og få en ide´ om hvad rigtig traditionel thaimassage er og vurdér om det kunne være noget for dig..
Traditionel Thaimassage
Tip: På Petchkaseem Road i nærheden af "The Golden Place" Kongens palads, kan du blive masseret af meget professionelle  blinde massører. Dette er et af kongefamiliens mange projekter.
Olie Massage
Hvad siger du til en times oliemassage for kun 50 kr. ?
Ja, det lyder måske næsten for godt til at være sandt men ikke desto mindre, så er det lige præcis hvad du kan glæde dig til under ferien i Thailand..

Alle massagesteder i Hua Hin tilbyder ud over den traditionelle thaimassage også alm. oliemassage hvor du kan få masseret hele kroppen.

En times olie massage fåes de fleste steder fra omkring 200-300 baht. Hvis du bor på de større ferieresorts som har deres egen massageservice kan priserne være en smule højere, men 50-60 vil være prisniveauet langs stranden og de fleste mindre massage steder i Hua Hin.
Fod Massage
Fodmassage til de trætte fødder..
Som beskrevet på vores sider om seværdigheder og aktiviteter i Hua Hin, så er der nok at tage sig til under ferien i Thailand, og du vil ganske givet vælge at køre med tuk-tuk rundt til de fleste steder. Alligevel så bliver der sikkert gået en hel del under ferien og ikke kun rundt til seværdighederne men givet vis også op og ned af shoppingaderne og rundt på de forskellige markeder..

Efter de lange trave ture, kan det sikkert være dejligt med en omgang fodmassage, og her i videoen til højre kan du se et eksempel på hvordan dette foregår...
annoncering på huahin.dk
Get your business or hotel promoted - Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the premier source for danish and other scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin.
We have up to 12.000 unique visitors a month ! Do no miss your opportunity to reach them..

Please contact us for an informal dialogue about your options
[email protected]
Thaimassage