HuaHin.dk

Alt om rejser til Hua Hin !
HuaHinHome.dk
Kontakt / Annoncering
Om os…
HuaHin.dk er formentlig skandinaviens største website om Hua Hin og har hvert år mere end 80.000 unikke besøgende !
Vi har tæt på 1,5 mio. hits, og i de senere år har vi nydt godt af en side 1 placering på langt de fleste og mest attraktive søgeord på Google. En sideplacering som vi er meget stolte af, men som også forpligter ifht. hele tiden at holde HuaHin.dk up to date..

Besøg
I de mest besøgte måneder er vi oppe på mellem 10.000-13.000 unikke besøgende, heraf ca. 90% fra Danmark. Vi er derfor af den overbevisning at langt de fleste danske Hua Hin rejsende også er et smut forbi vores side, enten før eller efter afrejse, eller måske endda begge dele..

Ud over HuaHin.dk står vi også bag Facebook fansiden Hua Hin Danmark som er et debatforum primært henvendt til danskere. Pr. medio 2016 har vi ca. 2500 medlemmer, og flere kommer til hver eneste måned. Ud over HuaHin.dk står vi også bag andre rejseguider til Thailand, eksempelvis Pattaya.dk, RejserTilThailand.dk og flere andre..

Foto og Video
Vi besøger Thailand hvert år og tager i den forbindelse en masse billeder og videooptagelser til vores websites.

Se disse videoer, som vi bla. har lavet om Hua Hin..

Hua Hin Guide: http://youtu.be/8WXf28ntOEs
Hua Hin Vandland: http://youtu.be/hwaZyaNv7gU


Indhold
Vi forsøger kontinuerligt at holde HuaHin.dk opdateret og spændende at besøge. Vi har selv feriebolig i Hua Hin, som vi gerne besøger mindst én gang om året. I den forbindelse har vi mulighed for at følge med i byens udvikling på nærmeste hold og holde HuaHin.dk løbende opdateret.

Vi er altid glade for at modtage input, gode tips og fotos fra Hua Hin og hvis du måtte ønske det, vil vi også godt kredittere for din hjælp, ved at nævne dit navn, hvis du indsender billeder eller video.

Annoncering
Vi har gennem årene indgået aftaler omkring annoncering med en del forskellige brancher lige fra restauratører og barejere til ejendomsmæglere i Hua Hin. Kunne du være interesseret i at høre mere om dine muligheder for annoncering på HuaHin.dk eller evt. sponsorerede indlæg på vores facebookgruppe, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os omkring muligheder for samarbejde.
Såfremt du kunne være interesseret i at vi besøger din virksomhed evt. i forbindelse med anmeldelse af restaurant, hotel/resort eller lignende er du også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Vi tilbyder forskellige former for bannerannoncering og har også mulighed for at lave din egen side på HuaHin.dk hvor du selv bestemmer indhold i form af tekst og billeder. Har du andre ideér til samarbejde er du selvfølgelig også velkomment til at kontakte os.

Linkdeling
Hvis du har et website, og kunne tænke dig at udveksle link med os, så er du velkommen til at kontakte os.
(dog kun websites med indhold relateret til Thailand eller informationen på HuaHin.dk)

Facebook
Det er også muligt at indgå aftale om annoncering på vores Facebook side med mere end 2200 likes.

Kontakt
Vi hører meget gerne fra dig hvis du har idéer til forbedring af HuaHin.dk eller måske er interesseret i en uforpligtende dialog omkring annoncering eller anden form for samarbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for et rejsetip til Thailand :-)

De bedste hilsener !

Thomas
HuaHin.dk

thomas@huahin.dk


HuaHin.dk
v/Thomas Chemnitz
Hunderupvej 159
5230 Odense M.
thomas@huahin.dk

Advertising price indications

(banner 728X90 - only two advertisers possible)
Top-banner on all pages: 3 months/10000 thb, 6 months/15000 thb, 12 months/18500 thb

Topbanner 12 mdr. 4500 dkr.
Topbanner 6 mdr. 3000 dkr.
Topbanner 3 mdr. 2000 dkr.

(Ved nærmere aftale kan der indgåes aftale om blokering af “konkurrenters” annoncer på Google Adwords/Adsense annoncer på HuaHin.dk)

Other options are up for negotiation.

CONTACT US: Thomas@huahin.dk

Please do not hesitate to contact us if you want information about advertising on our site.
annoncering på huahin.dk
Kontakt