HuaHin.dk

Alt om nattelivet i Hua Hin !
Nattelivet i Hua Hin
Hua Hins natteliv er i sammenligning med andre populære feriesteder såsom Pattaya, Bangkok og Phuket ganske roligt. Alligevel er der rig mulighed for at slå sig løs, for dem som ønsker fest og farver efter dagens afslapning på stranden.

Nattelivet i Hua Hin hører bestemt ikke til Thailands vildeste. Årsagen til at nattelivet i Hua Hin ikke er så larmende og markant som andre feriebyer i Thailand er med stor sandsynlighed den at den thailandske kongefamilie som oftest bor på deres palads i byen.
Hua Hin Discotek
Barområdet Soi Bintabaht
Det vigtigste område for "Hua Hin after Dark" er uden tvivl området i midtbyen som lokalt kaldes Soi Bintabaht.

Bintabaht er et rigtigt festområde, nogen vil måske også kalde det Hua Hins red-light kvartér men det er i hvert fald her at du finder de mange Beer-bars og natklubbber.

Soi Bintabaht ligger kun et stenkast fra Hua Hins mest betydningsfulde tempel.

Bintabaht er uden tvivl "der hvor det sker" i Hua Hin, men er alligevel ret afdæmpet i forhold til det vilde natteliv i eks. Pattaya.

Hua Hins natteliv er derfor også mere attraktivt for dem der ønsker en mere rolig atmosfære og med plads til både mænd og kvinder der gerne vil have en sjov aften i byen..
Gang i den ved Hilton..
Den mest populære natklub blandt udlændinge er diskoteket på Hilton hotellet, som måske lidt misvisende for et diskotek hedder Beer House / Hua Hin Brewing Company. Diskoteket på Hilton er åben for alle og ikke kun gæster på hotellet.

Lokalet er interiør som du måske kender fra de mindre diskoteker i Danmark og der er mulighed for også at sidde udenfor, hvis du gerne vil trække lidt frisk luft. Som regel er der hver aften Live musik på Brewing Company og som oftest er der også professionelle dansere på scenen..
Soi 80
Soi 80 er en smal gade der mest af alt rummer små “beer bars”, massageklinikker og nogle få restauranter. Der findes også enkelte små hoteller/guest houses her.

Gaden minder i sin helhed ret meget om de mest “lumre” gader i Soi Bintabath området i midtbyen, altså er de fleste af områdets gæster udenlandske sexturister..

Vi på HuaHin.dk ved ellers ikke så meget om Soi 80, hvorfor vi ikke rigtigt kan komme med anbefalinger til de bedste barer og restauranter i gaden, men hvis du synes den lyder spændende, så er det bare om at hoppe ind i en tuktuk og bede chaufføren køre dig til Soi 80, han ved med garanti hvor det er.

Hvis du hellere vil klare den på gå-ben, så burde det også være muligt, da gaden ikke ligger langt fra city.
Pattaya skyline om natten
Pattaya er også en mulighed..
Pattaya behøver næsten ingen introduktion, for de fleste er formentlig bekendt med Pattayas omdømme som værende Asiens festdestination Nr. 1

Det er ganske nemt at booke
transport til Pattaya og dermed også nemt at kombinere ferieoplevelsen i Hua Hin men én eller flere dages ophold i “City of Sin” der ligger lige skråt over for Hua Hin i den Thailandske bugt.

Pattaya har meget mere og andet at byde på end det pulserende natteliv, natklubberne og GoGobarerne. Der er således mange spændende attraktioner og udflugter i og omkring Pattaya og én ting er helt sikker..hvis du elsker der er “gang i gaden” så kommer du ikke forgæves. Læs evt. mere om Pattaya på
Pattaya.dk
Fremtidsudsigter for nattelivet i Hua Hin..
Der er i Hua Hin snak om, at der i de kommende år vil blive indført diverse restriktioner for Bintabaht, specielt for at slippe af med de "mindre seriøse" barer, og i stedet at gøre plads til lidt flere af de lidt pænere cafeer og butikker rettet mod den almindelige turist, der ikke nødvendigvis går efter det pulserende natteliv.

Således er der politiske kræfter i byen, der ønsker at flytte "nattelivet" fra den centrale del af midtbyen til de mere nord/nordvestlige dele af Hua Hin. Denne debat, og om man vil, "interesse" konflikt i det politiske liv, synes dog at have været i gang i en årrække.

Dem der har besøgt Hua Hin med års mellemrum vil nok synes at udviklingen er gået i retning af stadigt mere og mere natteliv..
Gode links til mere om Hua Hins natteliv
At opremse alle barer i Hua Hin og holde denne side opdateret med korrekte navne, vil næsten være en umulig opgave da ejerforhold og navne på det enkelte steder har det med at skifte med forholdsvis stor hyppighed.

Alligevel er der en del steder som igennem en længere periode har vist sig at kunne tiltrække et trofast publikum og holde sig selv kørende. I nedenstående vil du kunne finde et par links til nogle af disse barer og diskoteker i Hua Hin..

Sugarland Club

VanaNava Skybar
Get your business or hotel promoted - Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the premier source for danish and other scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin.
We have up to 12.000 unique visitors a month ! Do no miss your opportunity to reach them..

Please contact us for an informal dialogue about your options
[email protected]
Hua Hin Natteliv