HuaHin.dk

Alt om nattelivet i Hua Hin !
Ekspert i guidede ture i og omkring Hua Hin !
dinguide-i-thailand.com
Nattelivet i Hua Hin
Nattelivet i Hua Hin hører bestemt ikke til Thailands vildeste. Årsagen til at nattelivet i Hua Hin ikke er så larmende og markant som andre feriebyer i Thailand er med stor sandsynlighed den at den thailandske kongefamilie som oftest bor på deres palads i byen. Hua Hins natteliv er i sammenligning med andre populære feriesteder såsom Pattaya, Bangkok og Phuket ganske roligt. Alligevel er der rig mulighed for at slå sig løs, for dem som ønsker fest og farver efter dagens afslapning på stranden..

Det vigtigste område for "Hua Hin after Dark" er uden tvivl området i midtbyen som lokalt kaldes Soi Bintabaht. Bintabaht er et rigtigt festområde, nogen vil måske også kalde det Hua Hins red-light kvartér men det er i hvert fald her at du finder de mange Beer-bars og natklubbber. Soi Bintabaht ligger kun et stenkast fra Hua Hins mest betydningsfulde tempel.
Bintabaht er uden tvivl "der hvor det sker" i Hua Hin, men er alligevel ret afdæmpet i forhold til det vilde natteliv i eks. Pattaya. Hua Hins natteliv er derfor også mere attraktivt for dem der ønsker en mere rolig atmosfære og med plads til både mænd og kvinder der gerne vil have en sjov aften i byen..
Diskoteker
Det mest populære diskotek i Hua Hin er diskoteket Hi4 som ligger på hovedvejen mod Bangkok. Det er her de lokale thaier hænger ud, ikke kun i weekenden men også i hverdagene. Musikken er høj og der er ofte rigtigt mange mennesker både hverdage og weekender..
Tag til HI4 hvis du gerne vil møde lokale piger og fyre, og lytte til øredøvende thai popmusik. Vær obs på at også de “arbejdende” piger hænger ud her..

Den mest populære natklub blandt udlændinge er diskoteket på Hilton hotellet, som måske lidt misvisende for et diskotek hedder Beer House. Diskoteket på Hilton er åben for alle og ikke kun gæster på hotellet.
Lokalet er interiør som du måske kender fra de mindre diskoteker i Danmark og der er mulighed for også at sidde udenfor, hvis du gerne vil trække lidt frisk luft. Som regel er der hver aften Live musik på Beer House og som oftest er der også professionelle dansere på scenen..
Mere om nattelivet..
Fremtidsudsigter for nattelivet i Hua Hin..
Der er i Hua Hin snak om, at der i de kommende år vil blive indført diverse restriktioner for Bintabaht, specielt for at slippe af med de "mindre seriøse" barer, og i stedet at gøre plads til lidt flere af de lidt pænere cafeer og butikker rettet mod den almindelige turist, der ikke nødvendigvis går efter det pulserende natteliv. Således er der politiske kræfter i byen, der ønsker at flytte "nattelivet" fra den centrale del af midtbyen til de mere nord/nordvestlige dele af Hua Hin. Denne debat, og om man vil, "interesse" konflikt i det politiske liv, synes dog at have været i gang i en årrække. Dem der har besøgt Hua Hin med års mellemrum vil nok synes at udviklingen er gået i retning af stadigt mere og mere natteliv..

At opremse alle barer i Hua Hin og holde denne side opdateret med korrekte navne, vil næsten være en umulig opgave da ejerforhold og navne på det enkelte steder har det med at skifte med forholdsvis stor hyppighed. Alligevel er der en del steder som igennem en længere periode har vist sig at kunne tiltrække et trofast publikum og holde sig selv kørende. I ovenstående vil du kunne finde et par links til nogle af disse barer og diskoteker i Hua Hin..
Get your business or hotel promoted - Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the premier source for danish and other scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin.
We have up to 12.000 unique visitors a month ! Do no miss your opportunity to reach them..

Please contact us for an informal dialogue about your options
thomas@huahin.dk
Hua Hin Natteliv