HuaHin.dk

Alt om vejret i Hua Hin !
Vejret i Hua Hin
Vejret i Hua Hin
Hvordan er vejret i Hua Hin…?
De fleste vil nok mene at den vejrmæssigt bedste tid at besøge Thailand på er i månederne fra november til februar. Det er nemlig her at monsoon-vindene blæser kølig og tør luft ind over landet og giver et lille pusterum fra den, til tider, meget fugtige varme. 

Temperaturen varierer i denne periode fra ca. 18gr. til 32gr. Vel nok varmest i hovedstaden
Bangkok, og de sydligere provinser og “koldest” i byerne i nord, eks. i Chiang Mai..

Vejret i Hua Hin lige nu !
HUA HIN Vejr & Temperaturer
Nord-Thailand
Netop i det nordlige og nordøstlige Thailand kan det til tider blive endnu køligere med temperaturer helt ned til 9-10 gr. om morgenen og fra tid til anden ned til ca. 20 gr. om dagen. Om natten kan man endda opleve at temparaturerne når helt ned i nærheden af frysepunktet.
Hvis ikke du er til alt for meget varme, eller tager du eks. til Thailand for at spille
golf er månederne november-januar langt at foretrække.
Vejret i Hua Hin Thailand
Hurtige facts om det gennemsnitlige vejr i Hua Hin
* Der er altid varmt.
* December er den mindst varme måned.
* Januar og December er de tørreste måneder.
* April og Maj er de varmeste måneder.
* Der falder en del regn i regntiden fra Maj-Oktober.
* September er den vådeste måned.
Stacks Image 131932
Regntiden, hvad med den..?
Nogen har den forkerte opfattelse at regntiden i Thailand byder på konstant regn, hvilket bestemt ikke er tilfældet. Regntiden kan bedst beskrives som vejrmæssigt uberegnelig.

I regntiden kan det meste af dagen sagtens være solrig, men på nogle tidspunkter, vil man også kunne opleve meget kraftige og længere varende regnskyld.

Eks. som det var tilfældet i september/oktober 2011 hvor store dele af Thailand var underlagt store problemer med oversvømmelser bla. i hovedstaden Bangkok og feriebyen Pattaya.

En typisk uge i Hua Hin i regntiden vil som oftest byde på småregn til kraftige regnskyld hver eneste dag, men det kan sagtens blot være en halv time om dagen nogle dage og et par timer andre dage.
vejr regntid thailand hua hin
Foto: Det er ikke altid kloakkern kan klare den voldsomme regn.
Som oftest vil himlen være overskyet eller meget diset, så det er ikke så ofte at solen skinner fra en helt skyfri himmel i regntiden. Alligevel kommer solen stråler igennem skyerne så du kan sagtens blive brun på stranden hvis det er det du vil. Pas dog på de farlige uv-stråler..

Landet er smukt og frodigt..
En ting sikker ang. regntiden og det er at der stadig er meget varmt med temparaturer de fleste dage op til omkring 30-35, og badevandet er ligeledes, hele året rundt, dejligt varmt.

Alt i alt kan man godt sige at regntiden bestemt også kan være en god periode at besøge Thailand i. Landskabet er i denne tid meget mere frodigt, grønt og smukt.

Samtidigt bliver bygninger og byen generelt grundigt "støvet af" pga. de til tider kraftige regnskyld. Der er varmt og der er fugtigt, så der skal nok skiftes t-shirt et par gange i løbet af dagen.

Måned for måned..
Her under finder du en beskrivelse af hvordan hver enkelt måned som oftest vil opleves i Hua Hin rent vejrmæssigt. Vi gør opmærksom på at det er gennemsnitligt og der kan være udfald fra år til år.
April vejret i Hua Hin
Bedste tidspunkt at besøge Hua Hin på ?
Ud over vejret spiller prisen på rejsen for de fleste også en vis rolle. Højsæsonen ligger i perioden fra Jul/Nytår-februar, så på dette tidspunkt er hotelpriserne naturligvis også på deres højeste. Højsæsonen er også den travleste, med stress og jag, for den del af den thailandske befolkning som er beskæftiget i turistindustrien.
Uden for højsæsonen er der meget mere stille og roligt, og det er her du som gæst i højere grad føler du er "konge", og vil opleve det bedste af den thailandske gæstfrihed.

Den bedste tid at besøge Hua Hin er formentlig tiden fra midten af november til midten af december. Alt er grønt, vandfaldene i området har rigeligt med vand, og havet er flere steder stadig relativt køligt med temperaturer omkring de 25-27 grader.
Hvis ikke prisen spiller en rolle er februar eller marts også meget godt, men i april vil det for nogle synes for varmt. Hvis du kan leve med nogle kortere regnskyl og den lidt mere rolige atmosfære uden for højsæsonen (du kan være næsten alene på hotellet), kan tiden fra juni til september være en vidunderlig tid, hvor havet er dejligt varmt og roligt.
HUA HIN HAR MASSER AF SPÆNDENDE UDFLUGTSMULIGHEDER OG VI HAR SAMLET DEM ALLE HER !
Læs om alle seværdigheder og udflugtsmuligheder »
Vil du se tilbud på transport fra lufthavnen til Hua Hin ?
Se priser på luksus-van her..
Har du et godt rejsetip ? Tip HuaHin.dk
E-mail [email protected] l Facebook www.facebook.com/huahin.dk
Hua Hin Vejr & Klima