HuaHin.dk

Alt om hoteller og resorts i Hua Hin !
Hua Hin Hotel
Hoteller i Hua Hin
Leder du efter et godt hotel eller guest-house i Hua Hin ?
- så har vi noget for en hver smag her på HuaHin.dk !
Der er mange gode hoteller og langs med den 7 km lange strand ligger der adskillige dejlige hoteller som let kan måle sig med de bedste hoteller i Europa. Inde i bymidten finder du et utalt af mindre hoteller og guesthouses, hvoraf mange har tilknyttet en restaurant som ligger lige ud til de forskellige handelsgader, og derfor også benyttes af andre end hotellets gæster..
Hua Hin Hotel med pool
Mange gode hoteller..
Der er rigtigt mange gode hoteller at vælge imellem i Hua Hin. Hvis man skal prøve at inddele dem i kategorier så kan man starte ud med at opdele dem efter placering, altså nord for Hua Hin, Hua Hin bymidte eller Syd for Hua Hin, bydelen som også kaldes Khao Takiab.

Uanset hvor du vælger at bo i Hua Hin så er der muligthed for at finde noget der passer enhver pengepung. Vi anbefaler altid at du kigger dig godt for ifht. hvor du gerne vil bo mht. afstand til bymidten og hvor langt dit hotel må ligge fra stranden.

Du bør også være opmærksom på at en del af de store hoteller som reklamere med Hua Hin som base rent faktisk ligger tættere på den lindt mindre by Cha-Am som ligger Nord for Hua Hin. Der er som sådan ikke noget i vejen med Cha Am, men det er en noget mindre (om end dejlig) by der for nuværende slet ikke tilbyder det samme som Hua Hin ifht. shopping, restauranter, og aktiviteter.
Hoteller vi anbefaler..
Som tidligere nævnt findes der i hundredevis af dejlige hoteller i og omkring Hua Hin og hvad der så lige er det bedste hotel kan være svært at afgøre. Det afhænger naturligvis meget af hvilke forventninger man har til luksus og komfort.
Tit hører vi gæster sige: “Hotellet er næsten ligegyldig, for vi skal for det meste ligge på stranden eller også så skal vi ud på tur” andre har måske helt andre prioriteter og vil gerne sikre sig optimal komfort når man opholder sig på hotellet.

Med mere end 20 år erfaring i rejser til Thailand og Hua Hin, og efter i tusindvis af samtaler med thailandsrejsende mener vi at vi har en rimelig god baggrund for at komme med hotelanbefalinger i Hua Hin området. Brug vores guide her på siden som en rettesnor, og træf efterfølgende dit eget valg. Vi har samlet en række hoteller med særligt gode anbefalinger fra vores brugere, som vi synes du bør kigge nærmere på.

Hotel tæt på lufthavnen i Bangkok
Når ferien er ved at være slut så er der mange der vælge at tage til Bangkok dagen før hjemrejsen for at være helt sikre på ikke at komme for sent til flyet. Eks. komme i tidsnød pga. trafikpropper eller pludseligt opståede uheld på den 230 km lange strækning fra Hua Hin og ind til Bangkok/Suvarnabhumi lufthavn. Et godt hotel som vi kan anbefale er Hotel Vismaya der ligger kun 10 min. kørsel fra lufthavnen. Det er et dejligt hotel som mange danskere benytter sig af på sidstedagen af Thailandsrejsen. Vi anbefaler at
booke værelset på Vismaya i godt tid da hotellet er ret populært.
Blue Wave Beach Resort
Hoteller i Hua Hin
Stacks Image 4191
Hotel Blue Wave Beach Resort - Hua Hin syd
Hotellet som du ser her er Blue Wave Beach Resort, som er et af de mest populære dansker hoteller i Hua Hin. Hotellet er 2-stjernet hvilket ikke er decideret luksus, men her er hyggeligt og hotellet har en fin pool og ligger lige ned til stranden med udsigt til Abebjerget. Hotellet er et af de meget få hoteller som ligger med grund lige ned til stranden og priserne ligger fra ca. 250 kr. pr. døgn.
Blue Wave ligger på Takiab Beach ca. 7 km syd for selve Hua Hin centrum. Rigtigt mange danskere vælger at tage til Blue Wave pga. de lidt roligere omgivelser end i byens centrum og stranden og havet hvor der bliver langsomt dybt. Flere danskere har deres egen lejlighed på resortet som er en blanding af hotel og ferieboliger ejet af udlændinge.

Takiab Beach ligger syd for et af Hua Hins mange
udflugtsmål, nemlig "Abebjerget" eller Khao Takiab som det også kaldes på Thai.
Takiab Beach er samtidigt også det foretrukne område i Hua Hin for de mange lokale thailændere der kommer til byen fra hovedstaden Bangkok. Særligt i weekenderne er der mange Thaier i området, som hygger sig ved stranden.

Hotellet har igennem flere år været benyttet af danske rejsebureauer som eks. Apollorejser.
Want to have your business promoted on this page ? please contact us
Hotel Hilton
Hilton Hua Hin - Hua Hin city
Hilton er et af Hua Hin mest populære hoteller grundet den helt unikke placering lige på city stranden i midten af Hua Hin. Her har du kort afstand til byens bedste markeder og hotellet ligger lige midt i “restaurant-distriktet” hvor du bla. finder nogle af Hua Hins bedste Seafood restauranter.

Det er vores opfattelse at Hilton nok er det hotel i Hua Hin som har aller-flest danske fans. Den primære årsag til Hiltons store popularitet skyldes uden tvivl en kombination af den centrale placering i byen og det faktum at mange danske rejsebureauer har brugt hotellet igennem de sidste 10-15 år.

Noget af det beste ved Hilton er at det ligger lige på stranden med poolområdet helt ud til havet. De har en super god restaurant med lækker buffet, natklub i kælderen og den berømte “Skybar” på toppen af hotellet.
Fantastisk havudsigt fra stort set alle værelser.

Pris fra ca. kr. 890,- pr. døgn
SE FLERE FOTOS OG INFO HER
Intercontinental sign
Poolarea
Hotel Intercontinental - Luksus lige i byen
Intercontinental er en af vores favoritter bla. grundet de nydeligt dekorerede og smukke værelser, det store poolområde og stranden uden for hotellet som er både lækker og ikke så overbefolket som længere inde mod byen..
Hotellet er toppen af luksus og stedet hvor de internationale "celebreties" og den thailandske overklasse som oftest bor. Eksempelvis er dette også hotellet hvor danske Caroline Wozniacki har boet flere gange og bla. fejret nytår.

Det bedste ved Intercontinental er uden tvivl den atmosfære af eksklusivitet der er overalt på hotelområdet. Alt er i topklasse og poolområdet er helt fantastisk.

Pris fra ca. 1.100,- pr. overnatning

FLERE FOTOS OG INFO HER
Prinz Garden Villa pool
Prinz Garden room
Prinz Garden Villa Hotel - det lille hyggelige hotel i bymidten

Inge Pedersen skrev således på vores Facebookside;
Jeg kan varmt anbefale Prinz Garden Villa Hotel som ligger på Soi 98.
Dette er mit yndlingshotel i Hua Hin. Her er fantastisk atmosfære. En lille Oase i byen og her møder man det mest venlige personale. Hvis i overvejer at rejse til Hua Hin, kan jeg varmt anbefale jer dette hotel. Jeg har været i Hua Hin syv gange og kommer helt sikkert igen” (Inge Pedersen på Facebook)

Pris fra ca. 350,- pr. overnatning


FLERE FOTOS OG INFO HER
Sheraton Hua Hin
Antal stjerner: 5
Sharaton Hua Hin skilt
Afstand til city: 11 km
Afstand til strand: 0 m
Sharaton poolarea
Det bedste ved Hotel Sheraton:
Sheraon Hua Hin i Cha-Am er super til en stille romantisk ferie. Servicen på hotellet er perfekt. Der er en fantastisk rolig og afslappende stemning. (Inge Pedersen på Facebook)
Pris fra ca.
Kr. 799,-

Mere information her !
Handicapvenlige hoteller
Om handicap venlige hoteller i Hua Hin
At rejse som handicappet eller gangbesværet i Thailand er overhovedet ikke noget problem blot man lige forbereder sig ordentligt inden afrejse. Generelt kan man sige at en af fordelende ved at rejse til Thailand er at det thailandske folk af natur er utroligt søde, gæstfri og hjælpsomme hvorfor du som regel altid vil føle dig velkommen og ligeværdig uanset om det måtte være en restaurant eller et hotel du besøger. En lille ting man i hvert fald som gangbesværet skal være opmærksom på er at vejene i mange thailandkse byer (også i Hua Hin) er anlagt med meget høje kansten for at imødegå oversvømmelser i regntiden. Dette kan gøre at det ikke altid er lige nemt at vandre rundt i byen hvis man er gangbesværet eller måske endda sidder i kørestol.

Se dig godt for..
En del af din forberedelse bør måske bestå i at sondere terrænet for handicapvenlige hoteller. Her kan du bla. med fordel bruge segmenteringsfunktionen > Hjælpemidler til handicappede som står listet i venstre side på søgemaskinen på Hotels.com. Her kan du bla. vælge hvilke faciliteter der skal være til rådighed hvis du har en eller anden form for handicap.
Af muligheder kan her eks. nævnes om der på hotellet skal være særlig nem adgang for gangbesværede, badeværelse eller andre handicapfaciliteter for eks. kørestolsbruger, brailleskrift eller hævede tegn for synshandicappede, handicapparkering osv.
Hua Hin Goodview Hotel
Vi har her fundet det hotel som vi umiddelbart vurderer som værende det hotel i Hua Hin som er mest handicapvenligt og som generelt ser ud til at have taget flest hensyn til handicappede.
Hotellet ligger tæt på centrum og strand og kun 1,6 km fra Hua Hins største hospital, Sao Paulo Hospital.
Obs! du bør efter bookning kontakte hotellet pr. mail og sikre dig at dit værelse opfylder de faktiske forhold da der også er alm. værelser uden handicapfaciliteter til rådighed.

MERE INFO HER
Get your business or hotel promoted - Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the premier source for danish and other scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin.
We have up to 12.000 unique visitors a month ! Do no miss your opportunity to reach them..

Please contact us for an informal dialogue about your options
[email protected]
Hvor er bedst ? Tip os om dit favorit-hotel eller kommentér på Facebook !
Hotel i Hua Hin