HuaHin.dk

Alt om hoteller og resorts i Hua Hin !
bedste-hotel-huahin

BEDSTE HOTEL I HUA HIN

Af Thomas Chemnitz

Leder du efter det bedste hotel eller guest-house i Hua Hin ? - så har vi noget for en hver smag her på HuaHin.dk !

Der er mange gode hoteller Hua Hin og langs med den 7 km lange strand ligger der adskillige dejlige hoteller, som let kan måle sig med de bedste hoteller i Europa.
Foto: Sheraton Hua Hin Pranburi Villas (SHA certified)
I Hua Hin midtby finder du et utal af mindre hoteller og guesthouses. Mange af disse har tilknyttet egen restaurant der ligger lige ud til de forskellige handelsgader, og derfor også benyttes af andre end hotellets egne gæster.
Mange gode hoteller..
Der er rigtigt mange gode hoteller at vælge imellem i Hua Hin og hvis man skal prøve at inddele dem i kategorier, så kan man starte ud med at opdele dem efter placering. Altså hoteller nord for Hua Hin, Hoteller i Hua Hin bymidte eller Hoteller Syd for Hua Hin, i den del af byen som også kaldes Khao Takiab, hvor mange også synes man finder den bedste strand i Hua Hin.

Uanset hvor du vælger at bo i Hua Hin, så er der mulighed for at finde noget, der passer enhver pengepung. Vi anbefaler altid at du kigger dig godt for ifht. hvor du gerne vil bo mht. afstand til bymidten og hvor langt dit hotel må ligge fra stranden.

Hua Hin eller Cha am ?
Du bør også være opmærksom på at nogle af de store hoteller som reklamere med Hua Hin som base rent faktisk ligger tættere på den lidt mindre by Cha-Am. Cha am er en lidt mindre by der ligger nord for Hua Hin. Der er som sådan ikke noget i vejen med Cha Am, men som sagt er det en noget mindre (om end dejlig) by, der for nuværende slet ikke tilbyder de samme udflugtsmuligheder som Hua Hin, ej heller de samme muligheder hvad angår shopping, restauranter, og andre aktiviteter.
Hotel Hilton
Foto: Hilton Hotel Hua Hin
Gode hoteller vi anbefaler..
Som tidligere nævnt findes der i hundredevis af dejlige hoteller i og omkring Hua Hin og hvad der så lige er det bedste hotel for den enkelte kan være svært at afgøre da dette naturligvis afhænger meget af, hvilke forventninger man har til luksus og komfort.
Vi hører tit gæster sige: “Hotellet er næsten ligegyldig, for vi skal for det meste ligge på stranden eller også så skal vi ud på tur”. Andre har måske helt andre prioriteter og vil gerne sikre sig optimal komfort når man opholder sig på hotellet.
Hua Hin pool hotel
Foto: De fleste hoteller i Hua Hin har egen pool og måske lige uden for stuevinduet.
Vores hotel råd..men dit valg
Med mere end 20 år erfaring i rejser til Thailand og Hua Hin, og efter i hundredevis af samtaler med andre thailandsrejsende, mener vi at vi har en rimelig god baggrund for at komme med hotelanbefalinger i Hua Hin området. Brug vores anbefalinger her på siden som en
rettesnor, og træf efterfølgende dit eget valg. Vi har samlet lidt info på en række hoteller med særligt gode anbefalinger fra vores brugere, som vi synes du bør kigge nærmere på.
1. Blue Wave Beach Resort
Foto: Stranden ved Blue Wave Beach Resort Hua Hin
Hotel Blue Wave Beach Resort - Hua Hin syd
Hotellet som du ser her er Blue Wave Beach Resort, hvilket er et af de mest populære “dansker hoteller” i Hua Hin. Hotellet er et ret simpelt 2-stjernet hotel hvilket ikke er decideret luksus, men her er hyggeligt og stedet har en ganske fin pool og ligger lige ned til Takiab stranden, som er en af Hua Hins mest populære strande, med direkte udsigt til Abebjerget. Hotellet er et af de meget få hoteller som ligger med grund lige ned til stranden og priserne ligger fra ca. 250 kr. pr. døgn.

Et populært dansker-hotel
Blue Wave ligger i området kaldet Khao Takiab Beach, hvilket er ca. 7 km syd for selve Hua Hin centrum. Rigtigt mange danskere vælger at bo på Blue Wave pga. de lidt roligere omgivelser modsat i byens centrum og stranden og havet hvor der bliver langsomt dybt. En del danskere har deres egen lejlighed på resortet, som er en blanding af hotel og ferieboliger der primært er ejet af vesterlændinge.
Stacks Image 4191
Foto: Blue Wave set fra vejen i Khao Takiab
Takiab Beach ligger syd for et af Hua Hins mange udflugtsmål, nemlig "Abebjerget" eller Khao Takiab, som det også kaldes på Thai.

Takiab Beach er ud over at være populært blandt skandinaver samtidigt også det foretrukne område i Hua Hin for de mange lokale thailændere der kommer til byen fra hovedstaden Bangkok. Særligt i weekenderne er der mange Thaier i området, som hygger sig ved stranden.

Hotellet har igennem flere år været benyttet af danske rejsebureauer som eks. Apollo Rejser, og ja, så var det faktisk det hotel vi selv boede på første gang vi kom til Hua Hin for mere end 25 år siden.
Want to have your business promoted on this page ? please contact us
2. Hilton Hua Hin Resort Hotel
Hilton Hua Hin - Hua Hin city
Hilton er et af Hua Hins mest populære hoteller (måske det mest populære) grundet den helt unikke placering lige ned til city stranden i midten af Hua Hin.
Her har du kort afstand til byens bedste markeder og hotellet ligger lige midt i “restaurant-distriktet” hvor du bla. finder nogle af Hua Hins bedste
Seafood restauranter.

Internationalt favorit hotel
Det er vores opfattelse at Hilton nok er det hotel i Hua Hin som har allerflest danske fans. Den primære årsag til Hiltons store popularitet skyldes uden tvivl en kombination af den centrale placering i byen og det faktum at mange danske rejsebureauer har brugt hotellet igennem de sidste 10-15 år, hvorfor mange har fundet sig godt til rette hér i midten af byen.
Hotel Hilton
Perfekt beliggenhed..
Noget af det beste ved Hilton er at det ligger lige på stranden med poolområdet helt ud til havet. De har en super god restaurant med lækker buffet, natklub i kælderen og den berømte “Skybar” på toppen af hotellet. Det hele kan besøges også uden man er overnattende gæst på hotellet og vi anbefaler helt sikkert en aftentur i skybaren hvor der kan nydes en fantastisk udsigt over byen med en drink i hånden.

Hotellet har fantastisk havudsigt, fra stort set alle værelser.

Pris fra ca. kr. 890,- pr. døgn
SE FLERE FOTOS OG INFO HER
3. InterContinental Hua Hin Resort
Hotel Intercontinental - Luksus lige i byen
Intercontinental er en af vores favoritter bla. grundet de nydeligt dekorerede og smukke værelser, det store poolområde og stranden uden for hotellet som er både lækker og ikke så overbefolket som længere inde mod byen..
Hotellet er toppen af luksus og stedet hvor de internationale "celebreties" og den thailandske overklasse som oftest bor. Eksempelvis er dette også hotellet hvor danske Caroline Wozniacki har boet flere gange og bla. fejret nytår.

Det bedste ved Intercontinental er uden tvivl den atmosfære af eksklusivitet der er overalt på hotelområdet. Alt er i topklasse og poolområdet er helt fantastisk.

Pris fra ca. 1.100,- pr. overnatning.
4. Prinz Garden Villa Hotel
Prinz Garden Villa Hotel er det lille hyggelige hotel i bymidten, populært blandt mange danskere.
Jeg kan varmt anbefale Prinz Garden Villa Hotel som ligger på Soi 98. Dette er mit yndlingshotel i Hua Hin. Her er fantastisk atmosfære”
- Inge Pedersen
Prinz Garden Villa pool
Prinz Garden room
“En lille Oase i byen og her møder man det mest venlige personale. Hvis i overvejer at rejse til Hua Hin, kan jeg varmt anbefale jer dette hotel. Jeg har været i Hua Hin syv gange og kommer helt sikkert igen” (Inge Pedersen på Facebook)

Pris fra ca. 350,- pr. overnatning

FLERE FOTOS OG INFO HER
5. Sheraton Hua Hin Hotel
Det bedste ved Hotel Sheraton:
Sheraton i Hua Hin / Cha-Am er super til en stille romantisk ferie. Servicen på hotellet er perfekt. Der er en fantastisk rolig og afslappende stemning” (Inge Pedersen på Facebook)

Pris fra ca. kr. 799,- pr. overnatning.
Lufthavnshotel
Hotel tæt på lufthavnen i Bangkok
Når ferien er ved at være slut, så er der mange der eks. vælger at tage turen til Bangkok, dagen før hjemrejsen. På den måde for at være helt sikre på ikke at komme for sent til flyet. Trafikken i Thailands hovedstad kan være uforudsigelig og det
kan være en stressende affære at være i tidsnød pga. trafikpropper eller pludseligt opståede uheld på den 230 km lange strækning fra Hua Hin og ind til Bangkok/Suvarnabhumi lufthavn.

Et godt hotel som vi kan anbefale er Hotel Vismaya der ligger kun 10 min. kørsel fra lufthavnen. Det er et dejligt hotel som vi ved rigtigt mange danskere benytter sig af på sidstedagen af Thailandsrejsen. Vi anbefaler at
booke værelset på Vismaya i god tid da hotellet er ret så populært blandt internationale turister.
Handicapvenlige hoteller
Om handicap venlige hoteller i Hua Hin
At rejse som handicappet eller gangbesværet i Thailand er overhovedet ikke noget problem, blot man lige forbereder sig lidt inden afrejse.
Generelt kan man sige at en af fordelende ved at rejse til Thailand er, at det thailandske folk af natur er utroligt søde, gæstfri og hjælpsomme. Derfor vil du som regel også føle dig meget velkommen og ligeværdig uanset om det måtte være en restaurant eller et hotel du besøger.

En lille ting man i hvert fald som gangbesværet skal være opmærksom på er at vejene i mange thailandske byer (også i Hua Hin) er anlagt med meget høje kantsten, for at imødegå oversvømmelser i regntiden. Dette kan gøre at det ikke altid er lige nemt at gå rundt i byen hvis man er gangbesværet eller måske sidder i kørestol.

Se dig godt for..
Brug nedenstående link til at undersøge mulighederne på hoteldatabasen AGODA. Brug deres søgefunktion og se om der på hotellet er særlig nem adgang for gangbesværede, særligt indrettet badeværelse eller andre handicapfaciliteter for eks. kørestolsbruger, brailleskrift eller hævede tegn for synshandicappede, handicapparkering osv.
Hua Hin Goodview Hotel
Vi har her fundet det hotel, som vi umiddelbart vurderer som værende det hotel i Hua Hin, som er mest handicapvenligt og som generelt ser ud til at have taget flest hensyn til handicappede.
Hotellet ligger tæt på centrum og strand og kun 1,6 km fra Hua Hins største hospital, Sao Paulo Hospital.

Obs! du bør efter bookning kontakte hotellet pr. mail og sikre dig at dit værelse opfylder de faktiske forhold, da der også er alm. værelser uden handicapfaciliteter til rådighed.

MERE INFO HER
Get your business or hotel promoted - Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the premier source for danish and other scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin.
We have up to 12.000 unique visitors a month ! Do no miss your opportunity to reach them.

Please contact us for an informal dialogue about your options
[email protected]
Hvor er bedst ? Tip os om dit favorit-hotel eller kommentér på Facebook !

Din annonce her på HuaHin.dk ?