HuaHin.dk

Alt om restauranter i Hua Hin..
Typisk traditionel thaimand

Change Language: 1426362982_gb

Ekspert i guidede ture i og omkring Hua Hin !
dinguide-i-thailand.com
Restauranter & barer i Hua Hin
Hua Hin restaurant
I Hua Hin findes der et utal af gode restauranter lige fra de store internationale restaurantkæder til de helt fantastiske lokale thai-restauranter, hvis dygtige kokke vil gøre sit bedste for at gøre dit måltid til en rigtig god og autentisk thailandsk oplevelse..

Hua Hin er især kendt for de mange gode fiskerestauranter, hvor du kan nyde alt godt og lækkert ”seafood” fra havets spisekammer. De fleste restauranter i Hua Hin ligger på Naresdamri Road, hvilket er det man i Hua Hin betragter som "mad-distriktet". På Naresdamri Road ligger restauranter, spisesteder, caféer og barer side om side og tilbyder alt fra traditionel thailandsk mad til både italienske, indiske og tysk-inspirerede restauranter med gode bøffer og alt hvad der hører sig til et solidt vestligt måltid.

Ud over de almindelige restauranter, som der rigtigt mange af overalt i Hua Hin, er der naturligvis også, som i resten af Thailand, et væld af gadekøkkener, der serverer traditionel thailandsk mad. Dette kan snildt være et både godt, hurtigt og endnu billigere alternativ, end de mere traditionelle restauranter. Prøv eventuelt den traditionelle Tom Yam Goon suppe, hvis du vil have rigtig thaimad..Brug udtrykket "Mai Phet" hvis det ikke må være for stærkt ;-)
At gå på restaurant i Hua Hin kan være helt fantastisk og hvis man vil, super billigt. Som oftest vil du kunne nyde et helt solidt måltid mad inkl. Øl for under kr. 50,- pr. person og endnu billigere hvis du vælger at spise på et asf de mange gadekøkkener.
At det er så billigt at spise på restaurant i Thailand bør man måske huske på, når feriebudgettet lægges inden afrejsen fra Danmark. Det kan godt være at flybilletten til Thailand er lidt mere bekostelig end til de europæiske ferierejsemål, til gengæld er leveomkostningerne på et helt andet niveau. Thailand er stadigvæk et rigtigt billigt land at holde ferie i..
Her på siden vil vi beskrive nogle af de muligheder du har, hvis du vil finde en god restaurant at spise på i Hua Hin.

På denne side finder du information om;

De små gadekøkkener..
Fiske- og Thairestauranter
De danske restauranter
Internationale koncepter såsom Mc Donalds, KFC..

Har du tips eller kommentarer til Gode Restauranter i Hua Hin så skriv gerne til os - eller "synes godt om" vores fanside på Facebook hvor du også kan bidrage med information..

Danske restauranter
Restaurant Little Denmark Hua Hin
Flere danske restauranter...

I Hua Hin findes der flere restauranter og spisesteder som er dansk ejede, så hvis du savner den danske mad eller blot gerne vil have en lille pause fra det ellers dejlige thailandske køkken ja så er der flere danske restauranter i Hua Hin.

Admiralen er en af de ældste, hvis ikke den ældste, danske restaurant i Hua Hin. Den dag idag ejes den vist ikke længere af danskere men du kan alligevel få flere traditionelle danske retter, såsom en god hakkebøf eller biksemad som også kan bestilles, Desuden serveres der nogle ret gode steaks på stedet. Noget som kan være en mangelvare i Hua Hin..

En af de nyere danske restauranter er
Little Denmark som ligger på Soi 80 (2016) På Little Denmark kan du både få thaimad og dansk mad, samt nyde en kop kaffe "brygget på dansk".

Jail House er en anden af de danske restauranter som har ligget i Hua Hin i efterhånden mange år. På Jailhouse kan du nyde både danske og thailandske retter, så det kan være stedet at tage hen hvis familien har forskellige ønsker til menuen.

Obs! hvis du kender til et sted vi ikke har beskrevet her så kontakt os gerne med beskrivelse og evt. fotos..
Chill Out Hua Hin
Chill Out Bar & Cafe´

Poonsuk Plaza består af tre barer, hvor af de to er dansk-ejet eks. Chill-Out. Poonsuk Plaza ligger midt i centrum af Hua Hin og selve stedet er vel uden at overdrive, det mest populære sted for familier, med og uden børn, og alle som kan lide at slappe af med god mad og drikke, god musik og en dans.  

Stedet har live musik hver aften med skiftende solister i løbet af ugen.

Chill Out kan også tilbyde massage i deres ny-indrettede lokaler, og der er åbent hele dagen samt aften.

I løbet af sommeren 2013 vil Chill Out også tilbyde deres gæster lette anretninger såsom udvalgte Thai retter og så længe forsyningerne holder - Danske pølser m. brød, og de vil løbende udvide udvalget på menuen og planlægger også at have en fast dag om ugen med en god buffét eller alternativt Dagens ret.

I Chill Out 2 er der poolbord og i begge barer er der også TV med diverse sport - så er der en spændende sportsbegivenhed i Dansk fjernsyn - så kan det også ses i baren, det er bare at sige til hvis der er noget man gerne vil se !

Da rammerne er sat for en hyggelig aften med musik er det også vældigt populært at holde fødseldage etc. i Chill Out, som kan arrangere alt fra mad til lagkage og fødseldagssange. Bare kom ned et par dage i forvejen, så kan den perfekte fest nemt arrangeres.

Se >
Video fra Chill Out
Stacks Image 1022
Stacks Image 1018
Stacks Image 1020
Rygestop ? Det bliver efterhånden sværere og sværere at finde en restaurant eller cafe´ hvor man må ryge..Har du overvejet at prøve en ecigaret, Shishastick eller Hookah med frugtsmag fra Shisha shop .dk
Thai - og fiskerestauranter
Hua HIn restaurant Natmarked
De traditionelle thailandske restauranter og spisesteder ligger naturligvis over hele byen men som tidligere nævnt finder du de fleste restauranter placeret omkring Naresdamri Road eller gaderne omkring natmarkedet. Du skal dog være opmærksom på, at priserne her ofte er noget dyrere og kan være tæt på "turistfælde" niveau, set med thaiøjne, og ifht. hvad et måltidmad koster på de små mere usynlige spisesteder, som du finder hvis du bevæger dig lidt uden for de mest besøgte gader.

Hua Hin er i særdeleshed også kendt for de mange fiskerestauranter som ligger på pæle ud over vandet i midtbyen. ChaoLay Seafood Restaurant er navnet på et af de mere kendte steder. Forvent ikke noget fancy interiør, og luksus på nogen måde. Stederne er spartansk indrettet, og det er madkvaliteten der tæller. På fiskerestauranterne i Hua Hin kan du få alt godt fra havet, til priser som du aldrig vil opleve hjemme i Danmark. Hvad med en kæmpe stor hummer..til under kr. 100,-
Tom Yam Goon traditionel thaisuppe
Hvis det er første gang du er i Thailand eller ikke har den store erfaring med thaimad, så kan vi anbefale at du prøver den traditionelle thaisuppe "Tom Yum Goon" (suppe med rejer, citrongræs m.m.) eller den samme variant "Tom Ka Gai" (kylling). Er du ikke til alt for stærk mad, så kan du med fordel bruge udtrykket "mai phet" som betyder ikke stærk..

Vin er temmeligt dyrt i Thailand og det er yderst begrænset hvor mange thaier der drikker vin til maden. Du vil på ferien i Thailand næppe se en enste thai der drikker vin til maden. Den foretrukne drik er vand, læskedrikke eller Øl. Øl drikkes almindeligvis af thaierne og de mest kendte lokale ølmærker er Singha, Chang. Heineken kan også købes på de fleste restauranter og barer. En stor 75 cl. øl koster ca. 20 kr. på restaurant, hvilket er ca. det samme som en enkelt thairet med ris koster.

En bruger på vores Facebookside har skrevet følgende om
Lung Ja Seafood, som ligger på gaden med nattemarkedet:

“En af vores yndlingsrestauranter i Hua Hin er på Nightmarket. Man spiser skøn, frisk fisk og de dejligste thairetter. Vores børn er vilde med chicken cashewnut. Derudover er der det gode at det er sindssygt billigt !
Man risikerer at stå i kø i lidt tid for at få et bord, da restauranten er meget eftertragtet af thaierne. Så hav tålmodighed ! Det er det hele værd ! Læg mærke til at mange af naborestauranterne har mange tomme borde, men her er der kø.
God fornøjelse !
Link til gode restauranter i Hua Hin

>
Sasi Restaurant - Hua Hin dinner teater
>
Beach Cafe Restaurant - restaurant ved havet
>
Coco51 - restaurant ved havet

Please contact us by
email for information about advertising/link exchange on this page.
Fastfood
Mc Donalds Hua Hin
Et ægte ferieresort, med respekt for sig selv, kan naturligvis også byde på de helt store navne inden for fastfood. Således finder du selvfølgelig også i Hua Hin, både en Mc Donalds, Burger King, Subway og en Kentucky Fried Chicken (KFC) restaurant.
Hvad angår Mc Donalds så er der hele to restauranter i Hua Hins bymidte og den ene af dem ligger meget centralt, nemlig i shoppingcentret Hua Hin Market Village..
Hvis du er til store og gode burgers kan du også prøve Engine House som ligger på torvet ved Market Village.

Andre internationale restauranter såsom
The Pizza Company og Sizzler er også at finde i byen. De ligger som MC Donalds begge i Shopping centeret Hua Hin Market Village.


Priseksemplet på MCDonalds er at en BigMac koster 115 THB.
Isbarer
Swensens is
Hvis du efter aftensmaden savner lidt til den søde tand, er der hele to Swensens is-caféer i byen. Her kan du slå dig løs i alverdens desserter og isfristelser, til priser du kun tør drømme om i Danmark..

En stor bananasplit koster eksempelvis ca.180 THB.

Ud over Swensens ligger der flere andre mindre isbarer i Hua Hin. Der ligger næsten også en 7eleven på hvert et gadehjørne som sælger is, så hvis du skal have sænket kropstemperaturen med en lækker is er det meget nemt i Hua Hin.
Besøgendes oplevelser på restauranter i Hua Hin..

"Vi spiste på et Pizzeria der til middag super godt, og til aften på Tivanto som lå på en side gade til Naresdamri road men som absolut kan anbefales super service og fantastisk mad (steak) ;-))"
K. Jakobsen

"Bedste restaurant i HuaHin =
Grappa - fantastisk mad og betjening - og så er den ene indehaver dansker og den anden en super professionel italiener, der selv går rundt og snakker med gæsterne... Vi glæder os allerede til at besøge Hua Hin og Grappa igen :-)"
M. Fjeldsted

Jeg vil meget gerne anbefale restauranten "Backyard Steak" på Petchkasem Road 62. De serverer en skøn buffet med thai-retter, salat, den lækreste kokosis :-) mm. til en rimelig pris. Vi kommer der gerne et par gange i løbet af vores 6 ugers ferie i Hua Hin og kommer der helt sikkert igen, næste gang vi er i Hua Hin.
H. Mikkelsen

Ovenstående er uddrag fra vores Hua Hin fanside på Facebook - kig forbi !

OBS !
venligst vær opmærksom på at der til tider er stor udskiftning i ejerskaber, placeringer og navne på de forskellige restauranter og barer i Hua Hin, hvorfor en 100% opdatering på denne side kan være en krævende opgave. Har du ændringer eller tilføjelser til denne side er du meget velkommen til at kontakte os !
annoncering på huahin.dk
Get your business or hotel promoted - Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the premier source for danish and other scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin.
We have up to 12.000 unique visitors a month ! Do no miss your opportunity to reach them..

Please contact us for an informal dialogue about your options
thomas@huahin.dk
Restauranter & Barer