HuaHin.dk

Alt om rejser til Hua Hin !
Skærmbillede 2021-04-25 kl. 08.22.46

Om Hua Hin

Hua Hin, der oversat til dansk betyder Stenhoved, er Thailands ældste badested og ligger godt 200 km kørsel syd for hovedstaden Bangkok. Køreturen kan normalt tilbagelægges på 3-4 timer alt efter de trafikale forhold.

Hua Hin er formentlig det allermest populære rejsemål for de mange familier der bor i hovedstaden Bangkok som gerne besøger byen i weekenden for at nyde godt at den rene luft, det dejlige hav og de mange
udflugtsmuligheder.

I 1920´erne byggede den daværende monark, Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwan, som betyder "fjernt fra alle bekymringer”. Lige siden paladsets opførelse har Hua Hin været den thailanske kongefamilies foretrukne opholdssted, når ellers ikke de officielle pligter kalder.

Den nu afdøde tidligere konge, Kong Bhumibol og dronningen nød at opholde sig det meste af året i Hua Hin, hvorvidt dette også er gældende for den nuværende konge og hans familie er endnu uvist.
Hua Hin Wat marked
Hvert år besøger i tusindvis af skandinaver den fantastiske ferieby, for at nyde dens lange flotte stande, fantastiske muligheder for shopping og afslappede atmosfære.

Byen passer godt til både børnefamilier, samt dem der gerne vil benytte sig af områdets mange muligheder for udflugter, aktiviteter og de mange flotte golfbaner som hører til blandt thailands bedste.

Hua Hin - en dansker favorit
Mange danskere har taget Hua Hin til sit hjerte, og besøger den igen år efter år, ligesom mange danskere har valgt at købe feriebolig eller helt at flytte permanent til Hua Hin.

Vær opmærksom på at grundet Hua Hins enorme popularitet så er der mange resorts og hoteller som ynder at kalde sig “Hua Hin xxx” på trods af at det måske nærmere ligger ved nabobyen Cha Am eller i området syd for Hua Hin kaldet Sam Roi Yod.

Disse nabo-steder kan også være dejlige at opholde sig i men vær opmærksom på afstanden til Hua Hin city som måske nemt kan være på 20-30 km.

Se her: Hvis du vi se et par af vores hotelanbefalinger..
Hua Hin Strand 2022-2023
Hua Hin ved den thailandske bugt..
Hua Hin blev i tiderenes morgen Thailands første rigtige badeby og en populær weekend- og ferie destination særligt for de lidt bedre stillede af Bangkoks familier.

En væsentlig årsag til dette er at jernbaneforbindelsen, som blev færdigbygget omkring år 1910 gjorde det nemt for Bangkoks indbyggere, at komme ud og nyde livet ved havet i ferier og weekender.
FANTASTISK UDFLUGTSMULIGHEDER
Idag er Hua Hin inde i en rivende udvikling og infrastrukturen forbedres år for år og kommer du til byen med blot et par års mellemrum så vil du med garanti blive overrasket over hvad der er sket af nye tiltag i mellem tiden.

Der bygges konstant nye ferieboliger og hoteller og det sker i en voldsom fart og byen udvider sig hele tiden særligt mod syd og området omkring Takiab Beach.

Nye shoppingcentre, vandlande og diverse aktivitetstilbud tilføjes løbende, så Hua Hin har idag alt hvad der kræves af en moderne feriedestination, men har på samme tid bevaret sin lokale charme..

På nedenstående fotos kan du se hvordan stranden i Hua Hin ser ud idag (venstre) og hvordan den tilsvarende så ud i gamle dage, før masseturismen slog til..
Hua Hin 2013
Hua Hin historisk
Hua Hin - set med danske turistøjne..
Hvis du endnu ikke har besøgt Hua Hin så vil nedenstående sikkert interessere dig.
På et tidspunkt bad vi nemlig vores brugere på Facebook om at færdiggøre følgende sætning:

Det bedste ved Hua Hin er____________

Her kan du se nogle af de mange svar der kom og måske du nu bliver overbevist og at turen skal gå til Hua Hin næste gang du skal på ferie !
Pia Lundgaard; "det er som at komme hjem elsker bare Hua Hin"

Anja Frem; "At vi ankommer på lørdag.."

Peter Mortensen; "Det bedste må være sol og varme ..."
Peter Jensen; "den er fuld af kærlighed"
Ole Enegren; "ALT"
Lars Findalen; "De søde og flinke lokale, hotellerne, stranden, restauranterne, de mange forskellige og lækre retter, markederne, kulturen, stemningen o.m.a. jamen altså...wow!!!"
Lillian Fredriksen; "Den bedste by i Thailand"
Anders M. Christensen; "Restauranten moonsmile, er klart blandt det bedste ved byen"

Niels J. Andersen; "Gode hoteller/strand..rigtig god mad " ikke dyrt " god service.. glade mennesker .. altid et et dejligt smil fra de lokale.. dejligt sted.. kommer til august.. vi glæder os." Kasper Vohs; "Moon restaurant soi 88. cheap beer and delicious food"
Anette B. Coordt; "Søde søde mennesker"
Seven Thailand; "Hua Hin har lidt af det hele Thailand, men ikke for meget.."
Hans Rasmussen; "Den lokale befolkning, maden, sol og strand"

Sannie S. Windelborg; "Menneskerne er fantastiske!"
Nancy Vestergaard; "det skønne klima, de venlige Thaier, og "Den lykliga gatan"
Gert C. Lund; "1) Bird Guest House, Naresdamri Rd. 2) HuaHin Sea Food, Night Market 3) ChillOut 1 & 2, Ponsuk Plaza osv. osv.

Inge B. Mikkelsen; "Det er bare Thailand"
Britta Hansen; "Venlige mennesker, sol, varme, strand, BYEN..."
Liselotte Nørklit; "Pine Appel Hills resort"
Helene Toppenberg; "Hilton, stambaren, royal golf Club og vejret"

Alexander F. Jensen; "Stranden"
Hanne Thomsen; "Flinke og søde mennesker og den dejlige klima elsker bare Hua-Hin."

Anette D. Jensen; "At det hele er fantastisk"
Kaj O. Madsen; "nat bar"
Tove Olesen; "
God stemning, dejligt vejr og flinke folk"
Stefan Klavsen; "Restauranterne, Picasso (skrædder), Singha beer, Elephant massage, tuk tuk'rene og VARMEN"
Gitte Aaen; "..har alt hvad mit hjerte begærer!"
Hanne Madsen; "Den venlighed man mødes med alle steder"

Ann Quist; "Vejret,vandet og de skønne mennesker"
Inger Andersen; "byernes by. et dejligt sted var der i januar og vender tilbage igen januar"

Sonja Crohnager; "dejlig by elsker at værre der.."
Bente Hvam; "Stranden,Hilton,og stemningen i byen"

Læs mere: Besøg vores side på Facebook..
Hua Hin udsigtspunkt
Da Janni var i Hua Hin..

Vi er lige kommet hjem fra den mest fantastiske rejse i Hua Hin.

Vi rejste i det de kalder regntiden, og vi oplevede altså kun regn 2 gange !

Vi boede på Hilton
og det kan jeg til hver en tid anbefale alle ! Så lækkert og så meget luksus, og vi syntes ikke drinks eller andet er dyrt på hotellet. Ca. 150 bath for en drinks i deres fine White Lotus skybar på 17 etage. Vi oplevede drinksne var dyrere nede i byen.

Abebjerget SKAL man bare besøge når man er i Hua Hin, det var så sjovt og en spændende oplevelse. Man kan købe mad til aberne også.
Der er også et tempel, munke og en stor Buddha at se derude. Vi tog Tuk Tuk derud som kostede ca. 400 bath for turen både ud og hjem, chaufføren venter imens du er der.

Der ligger også en Safari Park hvor vi var inde og se elefant show, rigtig sjovt. Her kan man også ride på elefanter, se krokodille- og slangeshow samt kører på ATV.

Der ligger tre
aftenmarkeder i Hua Hin hvor man rigtig kan få shoppet ALT. Grand marked ligger lidt længere ude. Vi prøvede også Market Village som er et storcenter, der ligger midt i byen.

Der er så mange fantastiske gode restauranter, det højeste vi kom af med for en middag var under 1000 bath ialt og det var med forret, hovedret og drikkevarer. Altså kun ca. 170 danske kroner.

Vi har også været flere steder hvor vi kom af med kun 400 for mad og drikke.

Hua Hin er fantastisk!


Janni
HuaHin.dk´s debatforum på Facebook
Stacks Image 68356
Kong Bhumibol Adulyadej
1927 - 2016

Kong Rama IX af Thailand. Den niende konge fra Thailands Chakri-dynasti. Søn af Mahidol Adulyadej, prins af Srinagarindra og Sonkla. Født 5. December 1927 i Cambridge USA. Kronet 5. Maj 1950.

Ægtefælle: Dronning Sirikit af Thailand

Børn: Sirindhorn (datter), Vajiralonkorn (søn og arvtager), Ubolratana Rajakanya (datter), Chulabhorn Walailak.
Om Hua Hin

Din annonce her på HuaHin.dk ?