HuaHin.dk - Rejseguide til Hua Hin Thailand

Alt om rejser til Hua Hin ! Seværdigheder - Udflugter - Strande - Hoteller - Restauranter - Shopping - Natteliv - Fotos & Videoer !
Skærmbillede 2015-01-11 kl. 10.26.40Hua Hin Lejebolig
1 værelses lejlighed på det populære dansker-resort Hua Hin Blue Wave langtidsudlejes.

3.000 kr. pr. mdr.
(min. lejeperiode 1 mdr.)

Lejlighed med entre, toilet/bad og soveværelse med aircondition. (obs! ingen køkken, men køleskab)
Balkon med havudsigt og udsigt til nærmeste golfbane som ligger under 1 km væk.
Direkte adgang til strand, og pool m. børneafsnit.

Udlejes af dansktalende Thai bosat i Bangkok. Transport til og fra lufthavn kan arrangeres.

For yderligere info kontakt HuaHin.dk på [email protected], som besvarer generelle forespørgsler og evt. videreformidler kontakt til udlejer.

Sam Roi Yod Naturreservat
Stacks Image 2008
På trods af at Sam Roi Yod nationalparken ligger godt 60km kørsel fra Hua Hin, vælger rigtigt mange af Hua Hins besøgende at tage turen for at få del i denne spændende og meget flotte naturoplevelse.
Parkens navn Sam Roi Yot betyder "300 hundrede bjergtoppe" og refererer til de utallige kalkstensklipper som findes i parken. 
En stor del af parken, som ligger i et ca. 90 kvadratkilometer stort område, består af mangrove/sump og byder på et meget rigt dyreliv. Du finder her mange forskellige dyrearter bl.a. findes her mere end 300 forskellige fuglearter.

Sam Roi Yod er rig på både fugle- og dyreliv, og er man heldig, så kan man til tider opleve både gibbonaber, leguaner og andre eksotiske dyr.
Tham Phray Nakhon
En af parkens mest populære attraktioner er Tham Phraya Nakhon grotten. Denne grotte ligger dybt nede i jorden med et hul i "loftet" som tillader lyset at komme ned til en smuk pavilion i "thaistil" som ligger i bunden. Pavillionen blev opført i 1890 af Kong Rama V.
For at komme til grotten skal du gå af en ca. 430 m lang vandresti som er både stejl og glat, hvorfor dette ikke er en tur for de gangbesværede.

“Trods den noget besværlige vej til grotten og pavillionen er det alt besværet værd. Tag tidlig afsted fra morgenen. Tror vi kørte fra Hua Hin kl 8. Husk gode fastsiddende sko, det fortryder I ikke”

Jette Hansen på
www.facebook.com/HuaHin.dk

Stranden vd Sam Roi Yod
Hvis du har lyst kan du også kombinere turen til Sam Roi Yod med en tur på stranden Hat Laem Sala. Forvent dog ikke det samme liv med boder og strandstole, som inde i Hua Hin.
Stranden ved Sam Roi Yod er ganske øde og er du heldig at komme på det rigtige tidspunkt, så kan du opleve at være helt alene på stranden. En oplevelse for dem der gerne vil have fred og ro og nyde strand og hav uden at være omgivet af en masse andre turister.

“Vi var der for flere år siden en fantastisk lille sejltur, kravlen rundt i klipperne flotte udsigter, og meget stille. Maden på stranden var meget billig og rigtig lækker. Værd at anbefale”

Marianne Madsen på
www.facebook.com/HuaHin.dk
Hua Hin - Sam Roi Yod

Din annonce her på HuaHin.dk ?