HuaHin.dk

Alt om rejser til Hua Hin !
Feriebolig i Hua Hin
Talay Tara Thailand
Køb af feriebolig i Hua Hin & Thailand

H
ua Hin gennemgår i øjeblikket en enorm udvikling inden for ejendomsmarkedet for ferieboliger og der investeres i disse år kraftigt i opførelsen af alle former for ferieboliger og helårshuse i området omkring den populære ferieby.
Hua Hin er allerede, på nuværende tidspunkt, et særdeles populært område for mange skandinaver, der har valgt at investere i hus eller lejlighed i byen og der er således en stadigt stigende tilflytning af mennesker fra Danmark, Norge og Sverige.
Prisudviklingen igennem de senere år har vist, at det i investerings-øjemed kan være en særdeles fornuftig investering at købe bolig i Hua Hin. Flere vestlige (og et par danske ejendomsmæglere) har kontorer i byen.
Herunder finder du en beskrivelse af nogle af de ting du bør være opmærksom på i forbindelse med køb af bolig i Hua Hin..

Har du tips eller kommentarer til ferie i Hua Hin så skriv gerne til os - eller "synes godt om" vores fanside på Facebook hvor du også kan bidrage med information..

Privatboliger til leje...
Udlej dit hus eller lejlighed i Hua Hin - Kvit og Frit !
Måske udlejer du allerede din feriebolig via en agent eller internetsite, hvor du måske endda betaler kommision for formidlingen. Her på HuaHin.dk kan du udleje din feriebolig i Hua Hin helt Gratis..og vi har op til 15.000 besøgende om måneden der potentielt kan se din annonce !

DET ER GRATIS ! Der er ingen ting med småt ;-) Blot send tekst og fotos til os her >
Kontakt
(skal vi linke til din internetside, forventer vi blot du kvitterer med et link til HuaHin.dk)

Ps. hvis du kunne være interesseret i at afprøve lidt yderligere annoncering, og komme ud til næsten 10.ooo modtagere, så se evt. mere på vores side om
annoncering. Eks. med topbanner på alle sider (ca. 500 kr. pr. måned)
Poolhus syd for Hua Hin til leje/salg
Lækkert poolhus i rolige omgivelser i danskadministreret resort.
 
Perfekt base i et lille lokalsamfund beliggende kun 400 meter fra Dolphin Bay med 3 soveværelser samt 2 badeværelser og et en udendørs brusekabine.
 
Som noget specielt har huset en 126m2 tagterasse til solbadning, grillaftener og en stille dukkert i en koldtvandsjacuzzi. Derudover selvfølgelig flot udsigt til bjergene i baggrunden af resortet samt palmelundene, der omkranser området. Huset ligger sammen med 10 andre huse omkring en 255m2 pool med børnepool i begge ender. En perle for parret eller familien, der ønsker en rolig ferie med en god base for udflugter og golfture. Resortet ligger i kun ca. 15 km afstand til Pranburi og 35 km syd for Hua Hin i den lille by Sam Roi Yod. Byens puls er strandvejen med en række restauranter og mindre resorts og ikke mindst de lokale markeder, som findes stort set hver dag i nærheden.

Beliggenhed: Sam Roi Yod ca. 35 km syd for Hua Hin.
Pris:
 Leje 1.500/2500 kr. pr. uge + forbrug/rengøring     
Pris Køb til 775.000 kr. (ca. 25% under normal prisen i resortet) Kontaktoplysninger: [email protected]
Talay Tara Hus og pool
Talay Tara stue
Talay Tara tagterasse
Lejlighed, Thailand Hua Hin / Pranburi
Lejlighed m. 1 soveværelse(r), 4 soveplads(er), 126 kvm., 400 m. til vand, tv, pool, spa. 
Fantastisk feriehus i Thailand, Talay Tara (hustype set i Hammerslag) er et feriehus resort placeret i det smukke Sam Roi Yod distrikt i Thailand med kort afstand til Pranburi og Hua Hin, kun 400 meter fra stranden.
Omkranset af vidunderlige bjerge og palmer, Boligen er 60 m2 i grundplan og 66 m2 tagterrasse. Boligen er udstyret med jacuzzi og grill.
I Talay Tara resortet findes også egen restaurant, butik og service center, hvor det er muligt at leje alt fra cykler,biler samt børne udstyr og komme med på nogle af de mange spændende ture.
Der kan være plads til to voksne og to/tre børn og der er en stor pool på 44 meter x 5,5 meter som husene er placeret omkring. Gratis internet.

Beliggenhed: Sam Roi Yod ca. 35 km syd for Hua Hin.
Pris:
 300 ,- kr pr. dag / 1650,- pr uge for to personer + forbrug
Køb: 400.000 kr.

Kontaktoplysninger:
 
Henrik Bilbo
Karlslunde Strandvej 63A
2690 Karlslunde Strand
Tlf. 2335 3897
[email protected]
Talay Tara Hus og poolarea
Talay Tara Stranden
Talay Tara stuen
Lejlighed - 1 væreklses m. havudsigt
Ét-værelses lejlighed på det populære dansker-resort Hua Hin Blue Wave langtidsudlejes. Dvs. udlejes på månedsbasis men hvor ankomst/afgang godt kan være 3 uger..

Lejlighed med entre, toilet/bad og soveværelse med aircondition. (obs! ingen køkken, men køleskab)
Balkon med havudsigt og udsigt til nærmeste golfbane,
Seapine som ligger under 1 km væk og kan nåes ved at gå langs stranden..
Direkte adgang til strand, og pool m. børneafsnit. Massage på hotel og strand og flere vandsportsaktiviteter såsom Vandscooter og Kitesurfing..

Udlejes af dansktalende Thai bosat i Bangkok. Transport til og fra lufthavn kan nemt arrangeres.


Beliggenhed: Kao Takiab ca. 5 km syd for Hua Hin.
Pris: 3000 kr. pr. måned inkl. forbrug (udlejes kun månedsvis)
Kontaktoplysninger: [email protected]
Blue Wave lejlighed til leje
Penthouse lejlighed
Lejligheden er en penthouselejlighed med egen pool beliggende på syvende og ottende etage i et lækkert privat ressort. 115 herlige m2 på hver etage. På syvende etage findes to værelser, to badeværelser samt et åbent køkken/alrum. Fra alle værelser plus stue findes der udgang til en skøn stor terrasse med udsigt over det store fælles poolområde. I lejligheden findes desuden vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine,  køleskab med fryser samt et fuldt udstyret køkken med glas og porcelæn til 8 personer. Endvidere er der trådløst wi-fi, fladskærm, dvd og cd.
Fra syvende etage findes en privat trappe op til ottende etage. Her findes egen privat pool på 8*4 m med jacussi og modstrømsanlæg. Herudover en stor overdækket terrasse, et lille udekøkken med køleskab, en stor sofagruppe, solsenge - og selvfølgelig en fantastisk udsigt over hele området.

Beliggenhed: Kao Tao ca. 11 km syd for Hua Hin.
Pris: fra 4.800 kr. pr. uge + forbrug
Kontaktoplysninger: Tlf. +45 40 86 50 17
Stacks Image 3350
Penthouse lejlighed Hua Hin
Penthouse
Lækker penthouse med privat pool samt hav- og bjergudsigt.

Pæn og velholdt penthouse lejlighed beliggende på 6. & 7. sal med 2 soveværelser samt 2 badeværelser, hvoraf den ene med spabad. Derudover sala med glasdøre/vinduer med sovesofa, som kan tjene som ekstra soveværelse. Der er naturligvis klimaanlæg i alle rum inkl. i sala.

Som noget helt unikt er der på tagterrassen udover rigtig flot udsigt til Bay of Thailand og bjergene bagved komplekset, adgang til en privat dejlig stor swimmingpool samt udekøkken med granitbordplade.

I forbindelse med selve lejligheden er der en stor balkon med adgang fra alle rum og køkken/alrum med spiseplads og moderne køkken.

Alt i alt en rigtig lækker base for jeres ferie i dette skønne land. Komplekset er beliggende i rolige omgivelser tilbagetrukket fra hovedvejen ind til Hua Hin, men tæt på den lille
by Kao Tao, hvor der er mindre restauranter og en dejlig strand.

Beliggenhed: Kao Tao ca. 11 km syd for Hua Hin.
Pris: fra 3.500 kr. pr. uge + forbrug
Kontaktoplysninger: Tlf. 22462486
Obs ! denne lejlighed er også til salg..
Lejlighed til leje i Hua Hin
Penthouse lejlighed Hua Hin
Gode råd ved køb af egen bolig..
Køb af hus eller lejlighed i Hua Hin - Thailand Det er som udgangspunkt ikke muligt for udlændinge (ikke thailandske statsborgere) at eje jord i eget navn i Thailand.  Der er dog forskellige måder, inden for lovens rammer, som alligevel kan sikre dit køb, så du kan nyde livet uden bekymringer, mens du bor der. Vil vil i nedenstående beskrive nogle af de ting som du bør være opmærksom på, inden køb af feriebolig i Thailand. Denne vejledning er uden ansvar for HuaHin.dk og vi anbefaler altid at du konsulterer en ejendommægler med speciale i Thailand inden du begiver dig ud i et køb...

Om ejerlejligheder.. Hvis ejendomsretten til hele ejerlejlighedskomplekset er mindre end 49% udenlandsk ejet, kan ejendomsretten holdes i dit eget navn. Dette er den nemmeste og langt mest sikre måde, at eje en ejerlejlighed på i Thailand. Der er dog visse ting du bør/skal gøre for at sikre, at du kan godkendes til at købe lejlighed i dit eget navn. For det første så er du nødt til at overføre det fulde købsbeløb fra en bank i udlandet for at vise, at midlerne kommer fra en udenlandsk kilde og i en fremmed valuta. For den thailandske modtagende bank, vil det være nødvendigt at vide, at de indkommende midler er blevet overført med det formål at købe en ejendom i dit eget navn, og de vil derefter kunne udstede et købscertifikat, som vil gøre dig i stand til at købe i dit eget navn.

Tjekliste for køb af en lejlighed i dit eget navn: * Kontroller, at ejerskabet af hele bygningen er mindre end 49% udenlandsk ejet, hvis du køber fra bygherren eller fra en thailandsk statsborger. * Sikre dig, at pengene til købet er sendt til den thailandske modtagende bank fra udlandet og bliver sendt i en fremmed valuta. * Sikre, at den thailandske modtager bank er oplyst om, at overførsel af pengene er beregnet for køb af ejerlejlighed. Herunder beskrives de mest brugte metoder for at købe ejendom i Thailand..

Mulighed 1 Du finder en thai som køber for dig.. Denne mulighed er bedst egnet for gifte par og er den nemmeste måde at eje huset eller lejligheden. At foretage denne form for handel kræver naturligvis at du kan stille med de fornødne midler og at du kan finde en thailandsk statsborger, som er villig til at eje den ejendom, du som køber har betalt for. Der er selvfølgelig en risiko, hvis forholdet går i stykker på et eller andet tidspunkt, så har du ikke så meget at gøre krav på.

Mulighed 2 Leasing med en købsoption.. Dette er sandsynligvis den sikreste måde at købe et hus og jord i Thailand. Du har stadig behov for en thailandsk statsborger der er villig til at stå som ejer af jord og ejendom, men denne aftale er gjort ufarlig for køberen ved, at denne har en leasingkontrakt på den købte jord. Lejeaftalen er et juridisk bindende dokument som registreres på "kommune"-kontoret. I Lejekontrakten er eks. anført en lejeperiode på 30-40 år som er anført som værende betalt i forvejen. Det indgår og indskrives ligeledes i aftalen, at man som leasingtager (køber) har retten til jorden/ejendom hvis thailandsk lov på et tidspunkt ændres, således man tillader udlændinge at eje jord i Thailand. Det er det tætteste man som, ikke thailandsk statsborger, kan komme på et egenligt ejendoms/jordskøde i Thailand.

Mulighed 3 Køb via stråmand med Pant i ejendom Dette er en meget sikker metode til hus og køb af jord. Endnu en gang vil du få brug for en thailandsk proformaaktionær for at iværksætte et ejendomskøb på denne måde. I stedet for en lejekontrakt, er denne købsmetode er afhængig af et realkreditlån til at sikre køberens investeringer. Den måde det fungerer på er, at køberen får en thailandsk stråmand, til at købe ejendommen, hvorefter ejendommen bliver registreret som belånt på kommune-kontoret. Ejendommen kan herefter ikke sælges, førend pantlångiver giver sit tilsagn til dette. Dette giver 100% kontrol over ejendommen selvom man ikke er den formelle ejer. 

Mulighed 4 Stiftelse af thailandsk firma.. Dette er sandsynligvis den mest populære metode for at få ejendomsret i Thailand. For at man kan eje ejendom gennem et selskab, har du har brug 7 partnere (aktionærer) inklusive dig selv. Hver af de seks thailandske aktionærer har en del af de 61%, der skal være ejet forud for boligkøb (dette er reduceret til 51%, efter at huset er købt). Der er kun én direktør (køberen), som også er eneste mand som står for selskabet. Køberen vil så få en udfærdiget et dokument gennem den advokat, der opretter selskabet, som som giver køberen 100% kontrol over selskabet. Når der er tale om et selskab, vil der vil være nogle skattemæssige forpligtelser, men disse omkostninger er minimale.    

Danske udbydere af ferieboliger, lejligheder og huse i Hua Hin;

Oriental Invest
Talay Tara
Scan Park Thailand
Esthaites

For annoncering på denne side eller indsendelse af tips eller kommentarer til emnet feriebolig i Hua Hin så skriv gerne til os - eller "synes godt om" vores fanside på Facebook hvor du også kan bidrage med information..

Feriebolig