HuaHin.dk

Alt om rejser til Hua Hin !
HuaHinHome.dk
Koh Talu
Ko Talu beach
De fleste hoteller i Hua Hin vil have reklamer liggende med ture til den lille ø Koh Talu som ligger ud for kysten ca. 2-3 timers kørsel fra Hua Hin. Hvis du vil en tur til Koh Talu så går turen går sydpå gennem Thailands flotte natur og herefter videre med båd i ca. 30 min.

Hvis du booker en tur fra Hua Hin, så vil du typisk skulle afsted tidligt om morgenen omkring 6-6.30 tiden. Herefter går turen mod syd i de nævnte 2-3 timer og du lander så i Bangsaphan ved ca. 9-10 tiden om formiddagen, hvorefter der venter en ca. 30 mins. sejltur videre ud til Koh Talu.
Sejlturens længde afhænger lidt af hvilken tourarrangør du vælger, da nogle formidlere har ture som ikke går direkte men som inkluderer stop ved nogle af koralrevene ud for Koh Talu..

År tilbage var øen og det omkringliggende koralrev meget plaget af dynamitfiskeri, hvilket ødelagde en stor del af de mange flotte koraller under havets overflade. Heldigvis er denne ødelæggende praksis nu et helt overstået kapitel.
Koh Talu idag er privat-ejet og der pågår et stort undersøisk restaureringsarbejde med genopbygning af revet..
Koh Talu
Koh Talu er berømt for sit klare vand og sit flotte koralrev samt masser af spændende fisk i havet ud fra den kridhvide sandstrand. Stedet er et perfekt område for dykning og specielt for snorkling. De mange bådture som arrangeres hertil, vil ofte være med stop for netop snorkling.
På selve øen ligger der kun et enkelt mindre
resort med mulighed for overnatning og spisning i restauranten på stranden, som har den flotteste udsigt ud over det krystalklare vand.
Selve øen er dækket af grøn tropeskov, så der er også mindre trekking-ture, ligesom der er mulighed for at leje kajakker på øens resort, eller spille diverse boldspil på stranden. Øen har også sin egen hjemmeside som du kan besøge her
Koh Talu.

Hvis strandene i selve Hua Hin ikke er “bounty” nok for dig..så tag en dagstur til Koh Talu - det vil du ikke fortryde :-)

Hvis du vil booke din tur til Koh Talu kan du gøre det lige her på nedenstående link eller alternativt hos firmaet Lomprayah hvis kontor du ikke kan undgå at finde hvis du spørger dig for i Hua Hin city..
Hua Hin - Koh Talu