Hua Hin - Vana Nava Water Jungle Vana Nava Vandland - HuaHin.dk
Vana Nava Waterpark
Vana Nava vandland
Vana Nava som er Hua Hins nyeste vandland ligger lige uden for bymidten og tilbyder i timevis underholdning for familier og barnlige sjæle.
Her finder du næsten alt hvad du kan forvente af et top moderne vandland i international klasse. Adskillige rutchebaner til både én eller flere personer, bølgepool og legeland er nogle af de ting der venter dig hvis du tager en tur til Vana Nava..

Vana Nava er en af de nyeste “super-attraktioner” der er kommet til i de senere år i området omkring Hua Hin, hvilket igen er med til at understrege at Hua Hin er et af de hurtigst voksende ferieresorts i Thailand, hvor der hele tiden kommer nye ting til, som skal forsøge at lokke endnu flere, både inden- og udenlandske turister, til byen.
Hurtigt igennem køen ? Bestil nu !
Ting du kan prøve i Vana Nava..
En af de absolut mest populære forlystelser du kan prøve i Vananava er uden tvivl “Abyss” som er intet mindre end Thailands største vandrutchebane. Op til 6 personer kan sidde i båden samtidigt og fra en højde af 28 meter suser man igennem en lang tunel med op til 45 km i timen, inden man næsten lodret ryger ud i den store “tragt”. Hvis du har børn med i Vana Nava så vær opmærksom på at man skal være over 122 cm for at kunne prøve Abyss. Se foto af Abyss øverst på siden.

En anden af de største attraktioner er vandrutchebanen Boomerango hvor man lige som i Abyss også kan sidde op til 6 personer i båden samtidigt, og i høj fart drøne igennem Thailands længste vandrutchebane.
Hvis du ser vores video længere nede på siden så læg mærke til Boomerango som er rutchebanen der er gul og blå stribet.

Sidst men ikke mindst vil vi også lige nævne bølge-surf-simulatoren som er et hit blandt de lidt større børn og voksne som gerne vil prøve kræfter med bølgesurfingens svære kunst. Du finder simulatoren lige ved indgangen til parken i “Chang-Surf-Zone”.

Se også: Black Mountain Waterpark, vandlandet ved Thailands bedste golfbane..

Spise og drikke
Rundt omkring i vandlandet er der flere små restauranter og barer hvor du kan købe et let måltid mad eller noget at drikke. Lige ved indgangen finder du også et større udendørs kantineområde hvor der kan købes både lokale thailandske retter og burger, pizza mv.
Vana Nava Waterpark Hua Hin
For de lidt mindre børn er børne-vandlandet helt sikkert et hit ligesom bølgepoolen med garanti også vil være rigtigt sjov at prøve. Bølgepoolen ligger ved noget man kalder Coconut-beach, en kunstig sandstrand hvor hvor man har mulighed for at ligge i strandstole og nyde solen mens man holder øje med børnene. På Coconut-Beach er der også et antal små hytter/pavilioner hvor familien kan nyde hinandens selskab i lidt mere “private” rammer.
Tider og priser
Transport
Vana Nava ligger på Phetkasem Road, på modsatte side af Soi 114 kun et par kilometre uden for Hua Hins centrum.
Der går flere gange dagligt gratis shuttlebusser fra bla. Market Village shoppingcentret og fra “clock-tower” i bymidten.

Vælger du at tage lokalbussen så skal du gå efter den orange-linje mod Pranburi.

Enhver tuktuk eller taxichauffør i Hua Hin vil kende vejen til Vana Nava, så med mindre du selv vil transportere dig derud i lejet bil eller på scooter, så behøver du ikke bekymre dig om at huske adressen.

Entrépriser

1000 baht for voksne
600 baht for børn og pensionister
Familiepris: 2600 baht (2 voksne + 2 børn)

Når du ankommer til parken og har betalt din entré så får du et armbånd om håndledet som kan bruges til at låse dine ejendele ind i skabene i omklædningsrummet. Armbåndet (som der kan sættes penge ind på) bruges også til betaling i de mange boder i vandlandet..
HuaHin.dk er også på Facebook hvor du kan finde flere “insidertips” om Vana Nava..

Din annonce her på HuaHin.dk ?