HuaHin.dk

Aktiviteter og ting at opleve i Hua Hin Thailand

Aktiviteter i Hua Hin

For de fleste er sol og strand en vigtig del af det at tage på ferie i Thailand, mens det for andre måske bliver det lidt trivielt i længden, blot at ligge på langs på stranden i Hua Hin den ene dag efter den anden.

Hvis du godt vil have, at der skal ske lidt mere end blot solbadning på din ferie i Hua Hin, så er der mange muligheder for noget andet at give sig til.
Hua Hin og omegn byder på mange forskellige aktiviteter lige fra de aktionfyldte sportsgrene som f.eks. kitesurfing, vandscooter og Go-Cart, til de mere rolige, såsom elefantridning og besøg på vingård.

Uanset hvad du måtte ønske dig af aktiviteter på din ferie i Hua Hin, så er der næsten noget for en hver smag i den dejlige by..

Har du tips eller kommentarer til aktiviteter i Hua Hin så skriv gerne til os - eller "synes godt om" vores fanside på Facebook hvor du også kan bidrage med information..

Husk også at se vores side om Hua Hins seværdigheder for mere inspiration til din ferie !
Hua Hin Put & Take fiskesø

Lystfiskeri

I midten af Hua Hin venter en enestående fiskeoplevelse for dig og din familie i Hua Hin Fishing Lodge..

I modsætning til mange andre fiskesøer i Thailand (med krydsede liner og tusindvis af "catfish") er teamet bag Hua Hin Fishing Lodge særdeles stolte af både variationen af arter og tilstanden af de fisk, der kan fanges i deres søer.
Hua hin Fishin Lodge har i øjeblikket omkring 40 forskellige fiskearter, men flere på vej. Den nuværende bestand omfatter bla. tre arter som er på den "truede" artsliste og én art som er på "den kristisk truede" artsliste, som løbende defineres af World Wildlife Fund. Derfor har du altså muligheden for at fange nogle meget sjældne fisk i Hua Hin..

Ovenstående kombineres med den fredelige atmosfære, bla. opnået når begrænsningen på kun 20 lystfiskere opretholdes.
Hua Hin lystfiskeri
Elefant lejr Hua Hin

Elefantlejr

Som så mange andre steder i Thailand har du naturligvis også mulighed for at prøve at ride på elefanter i Hua Hin. Stedet hedder Hua Hin Elephant Village og ligger ca. 5 km uden for Hua Hin city.
Elefantlejren har ca. 20 elefanter, hvoraf et par af dem er hanner ellers er de fleste hunner og der er også en enkelt elefant unge.

Under besøget i lejren vil du have mulighed for at købe bananer til elefanterne og fodre dem, ligesom du vil kunne se, hvorledes elefanterne kan bruges til forskellige arbejdsopgaver i junglen. Du vil også have mulighed for at se dem få deres daglige bad i den nærtliggende flod, samt naturligvis få en tur på elefanterne i skoven. En tur der normalt er af en times varighed.

Hua Hin Elephant Village afholder flere gange om dagen et særligt show hvor man kan opleve hvorledes elefanter kan oplæres til at gøre forskellige "menneskelignende" ting, såsom at male et maleri eller spille fodbold..

Skulle du have lyst til noget at drikke eller spise så er der også mulighed for evt. at købe forskellige fornødenheder i elefantlejren i Hua Hin.

Vingårdsbesøg

Monsoon Valley
Nyd den flotte natur, evt. på elefantryg.. Foto: Pixabay
Er du interesseret i vin ? 
Så er det nu muligt at få en oplevelse helt ud over det sædvanlige, og noget at berette om når du kommer hjem ! 
Hua Hin Hills Vineyard byder dig velkommen til et besøg på deres "vinmark"
Vinfremstilling i tropisk klima er af de fleste kendere anset som værende en, endog meget stor udfordring. Alligevel har man siden 2003 produceret de ganske gode
Monsoon Valley Wines hos Hua Hin Hills Vineyard. Deres vine kan nydes på de fleste 5-stjernede resorts overalt i Thailand og eksporteres i dag til intet mindre end 18 eksportmarkeder.
Monsoon Valley elefant
Om Hua Hin Hills Vineyard og deres vine..
Plantagen er anlagt oven på en gammel elefantlejr hvor vilde asiatiske elefanter blev tæmmet så de kunne bruges til arbejdsbrug mv. Det totale område er ca. 160 Hektar hvor af ca. 40 hektar idag bruges til dyrkning af druer. 
Området ligger fra 140-210 m. over havets overflade og druerne der dyrkes er Colombard, Chenin Blanc, Muscat, Shiraz, Brunello og Tempranillo. Ud over disse druer som pt. bruges til vinfremstilling er der et forsøgsområde hvor der eksperimenters med ca. 20 andre forskellige druesorter.
Høsten foregår i Marts, så der du i Hua Hin på dette tidspunkt er der måske mulighed for at opleve høsten på egen hånd...

Læs mere »
Vandland

Vandland

I begyndelsen af 2012 åbnede Hua Hins første rigtige vandland i området omkring Black Mountain golfresortet.
Vandlandet er udstyret med diverse moderne faciliteter og mange underholdende aktiviteter for både børn og voksne.
Fra toppen af det ca. 17 m højetårn går flere vandrutchebaner ned mod poolområdet, hvor du finder både bølgepool, stillestrøms "flod" og alt muligt andet, som et moderne vandland bør tilbyde.

I vandlandet er der også et ganske udemærket cafeteria hvor der er mulghed for at købe både drikkevarer samt forskellige fastfood retter..

Har du børn med til Hua Hin, så snyd dem ikke for en tur til vanlandet som ligger ca. 10 min. kørsel fra bymidten..de vil elske det !

>
Læs mere om Hua Hin Water park
Vana Nava Waterpark
Vana Nava
Hua Hins andet og nyeste vandland åbnede i 2015 og hedder Vana Nava. I dette vandland, som ligger få kilometer fra bymidten kan du prøve 15 mere eller mindre hæsblæsende vandrutchebaner, hvoraf nogle hører til både de længste og største i hele Thailand.

Læs mere »
Ridning på hest på stranden

Ridning på stranden

er en fornøjelig aktivitet for hele familien, som lader sig gøre over det meste af Hua Hin strand.

De fleste hesteudlejere holder til ved strandens hovedindgang inde i byen nær Sofitel Hotellet, men også på den noget mere rolige Takiab Beach er der mulighed for både voksne og børn at få sig en ridetur langs med stranden enten på hest eller pony.

Er du selv en erfaren rytter, så kan du naturligvis selv ride langs den næsten 10 km lange strand, ellers vil du få hjælp og blive ført rundt af en af de mange venlige lokale guider der står for udlejningen.

Prisen for en times ridning er ca. 600 Baht eller kr. 90,-
Go Cart banen

Hua Hin Gokart center

vil underholde og glæde såvel begynderen som den mere erfarne carter.
Dette er stedet hvor du vil kunne få testet dine færdigheder på den 700 m lange udendørsbane ca. 3 km fra Hua Hin city. Gocart banen i Hua Hin er én af kun 8 Gokartbaner i Thailand.

Banen er forsynet med et F1, Roc Lap timing system, som betyder at alle afsluttede omgange vil blive registreret og blive vist live på Tv-skærme. Du vil også modtage en computerudskrift af alle dine omgange, med fremhævning af din hurtigste omgang, gennemsnitstider og samlede antal omgange der er afsluttet i dit race.
Go Kart Hua Hin har en omfattende flåde af højkvalitets gokarts, herunder bla. 10 stk. 399cc hurtigtgående Gokarts, 3 stk. junior gokarts og et par dobbeltsædede Go-karts så nybegynderen, hvis ønsket, også kan vænne sig til banen før man kører solo på egen hånd.

Banen har også et floodlight-system, der gør det muligt at køre løb om aftenen med perfekt sikkerhed. En gang om måneden, når det er fuld-måne, og hvis himlen er klar, vil lyset fra nattehimmelen give lys nok til et race under stjernerne..

> Læs mere om Gokart Hua Hin
Thai boksning

Thaiboxing

I Hua Hin er der er 2 steder at se Muay Thai / Thaiboxing kampe. Kampene begynder begge steder kl. ca. 21.00 og slutter normalt lidt før midnat.
Onsdag og søndag aften kan du gå til Grand Arena foran Grand Hotel. Billetterne koster her omkring 350-400 Baht.
Et andet sted er Mr. Chop Rawee´s Thai Boxing Garden som ligger nær City Beach Hotellet på Poonsuk Road. Mr. Chop som er ejeren af dette sted, er selv en erfaren Muay Thai bokser. Kampene hos Mr. Chop afholdes tirsdag og lørdag aften. Billetter koster ligeledes her omkring 350-400 bath, afhængigt af hvilke siddepladser du ønsker.
Hvis du kommer lidt tidligt til stedet, kan du høre folkene bag stedet forklare lidt om Muay Thais basale regler og ritualer. Det kan bestemt være nyttigt, hvis du godt vil forstå lidt mere af Thailands nationalsport..

Thaiboksning er det perfekte udgangspunkt for bla. en festligt herre-aften i Hua Hins
natteliv..
Thai Kitchen

Madlavningskursus

Hvis du elsker det thailandske køkken..
Så er det nu muligt at komme i "kokkelære" under dit ophold i Hua Hin.
Lær at lave thaimad helt fra bunden og deltag såvel i indkøb af råvarer på det lokale marked samt lær selve madlavningen af dygtige lokale kokke.

Folkene bag Thai Cooking Course har specialiseret sig i at give turister et godt indblik i den thailandske kogekunst, og afholder hver dag kurser for mellem 4 og 10 personer af gangen.
Stedet ligger ca. 4 km fra Hua Hin centrum og der kan aftales afhentning ved dit hotel. >
Læs mere

Kitesurfing

Strandene ved Hua Hin er uden tvivl nogle af Thailands bedste til at dyrke den hæsblæsende vandaktivitet, Kitesurfing. Den lave vanddybde og de til tider hårde vinde gør Hua Hin til det perfekte sted for denne sport og byen har bla. af denne grund, i flere år i træk, været vært for en del af Kitesportens World Cup.

Ca. 10 min. kørsel uden for Hua Hins bymidte finder du
Black Mountain Waterpark, hvor der i den kunstige sø, ved siden af vandlandet, er anlagt en Wakeboard bane. Her er det muligt at træne dine teknikker uanset vindforholdene..

Læs mere om
Kitesurfing i Hua Hin.

Padel Tennis

Padel Tennis i Hua Hin
Den populære sportsgren Padel Tennis er naturligvis også kommet til Thailand, og selvfølgelig er der mulighed for at spille Padel i Hua Hin.

Der er forskellige steder du kan spille Padel i Hua Hin.
Et af stederne er sportskomplekset True Arena Hua Hin, som også har almindelige tennisbaner der kan bookes. True Arena har to Padel baner.

Et andet sted er
Padelofthailand.com som tilbyder onlinebookning direkte på deres hjemmeside. Deres baner ligger på Soi 94 og har åbent dagligt 08.00-22.00.

4D Museum


For Art´s Sake er det første og eneste 4D museum i Hua Hin og er virkeligt et besøg værd hvis du vil se flot moderne kunst fra thailandske kunstnere og samtidigt få nogle helt unikke fotos med hjem fra ferien når du smelter helt sammen med billederne.

Et besøg hos For Art´s Sake er helt sikkert en rigtigt god aktivitet for hele familien ikke mindst hvis der skal tages en pause fra den stærke sol.

Se mere: www.forartssakehuahin.com
Andre aktiviteter i Hua Hin..
Flere muligheder for aktiviteter i Hua Hin..

» Badminton, Tennis & Squash
» 10.000 flagermus ved Cha-Am
Get your business or hotel promoted - Scandinavia is watching !
HuaHin.dk is the premier source for danish and other scandinavian tourists seeking travel information about Hua Hin.
We have up to 12.000 unique visitors a month ! Do no miss your opportunity to reach them..

Please contact us for an informal dialogue about your options
[email protected]
Udflugter & Aktiviteter

Din annonce her på HuaHin.dk ?